Cand mintea ii spune corpului ca este obosita, inseamna ca ai o depresie. Destule persoane se lupta cu ea, pentru ca mintile lor decid sa lucreze tot mai mult, ca sa-si atinga obiectivele. Uneori insa obiectivele setate sunt total nerealiste, iar oamenii isi depasesc capacitatea fizica si psihica, potrivit Revista CARIERE.

De altfel sunt numeroase lucruri care te obosesc din punct de vedere mental. Socul pierderii cuiva drag, deziluzia ratarii unei promovari sau pierderea locului de munca. De asemenea, problemele financiare reprezinta o cauza majora de afectare a starii psihice. Cauzele depresiei par sa fie infinite. Cand te simti deprimat, nici lumea ta profesionala, nici cea personala nu mai functioneaza. Esti blocat si te simti golit de toate emotiile tale. Depresia poate sa doara foarte tare. Mai mult decat atat, poti sa ai impresia ca nimanui nu-i mai pasa de tine.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista Cariere

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri