Acesta a fost anul inteligentei artificiale (AI). De la zvonurile cu privire la automatizarea la locul de munca, la Forumul Economic Mondial de anul acesta si pana la discursul recent al lui Stephen Hawking referitor la posibilele beneficii neasteptate si riscuri ale AI, toata lumea se gandeste numai la viitorul invatarii automatizate, scrie Revista CARIERE.

Evenimentul Shared Services Forum n-a facut decat sa confirme acest lucru. Nu puteai sa faci cinci pasi fara sa auzi pe cineva discutand despre rolul pe care robotica si AI il vor avea in viitorul resurselor umane (HR).

Aceste tehnologii avansate se utilizeaza de ceva vreme, insa aplicarea lor in domeniul resurselor umane este inca la inceputuri. De fapt, exista un singur aspect al domeniului resurselor umane in care robotica si AI au inceput sa aiba un impact real – serviciile partajate.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri