100 de agenti economici pun la bataie peste 4.000 de joburi, la "Bursa locurilor de munca pentru absolventi", care va avea loc vineri, 20 octombrie, in Bucuresti.

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti va organiza vineri, 20 octombrie 2017, o noua editie a "Bursei locurilor de munca pentru absolventi". Evenimentul va avea loc la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Circa 100 de agenti economici isi vor prezenta oferta: 4.053 locuri de munca (188 pentru studii superioare, 770 pentru studii medii, 2.429 pentru muncitori calificati, 666 pentru muncitori necalificati).

Ofertele agentilor economici se primesc pana la data de 18 octombrie 2017 la sediul A.M.O.F.M. Bucuresti, precum si la sediile agentiilor de sector.

Citeste si: 5 sfaturi pentru femeile care vor sa negocieze un salariu mai mare

Jobul tau are mai multe sanse sa fie vazut de oamenii potriviti pentru tine, daca il promovezi la noi. Posteaza aici.

Sursa foto: Shutterstock.com / Rawpixel.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri