In 1999, Bill Gates a scris o carte numita „Business @ the Speed of Thought”, in care a facut 14 predictii, foarte indraznete pentru acea vreme. Doar ca – surpriza (sau nu) – acestea s-au adeverit, potrivit Revista CARIERE.

Site-uri care compara preturi

Predictia lui Bill Gates: “Se vor dezvolta servicii de comparare automata a preturilor produselor, care vor permite consumatorilor sa vada cat costa un anumit lucru pe mai multe site-uri, astfel incat sa poata alege cea mai ieftina varianta”.

Ce s-a intamplat in realitate: Acum poti compara foarte usor ofertele postate pe diferite magazine online sau site-uri ce ofera servicii. Google si Amazon fac acest lucru, dar exista si pagini web specializate, precum NexTag, PriceGabber si autohtonul Compara.ro. De asemenea, Trivago iti permite sa alegi din ofertele de cazare raspandite pe net.

Citeste mai mult pe Revista CARIERE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri