Ambitia, tendinta de a transforma in performanta fiecare activitate a sa, energia si tenacitatea ii sunt caracterisitice si in afara terenului. Firma sa, Sam’s Green, infiintata in 2012, a devenit un nume binecunoscut in randul celor care doresc ca spatiile verzi sa fie mai mult decat o Insirurie de plante si ravnesc la adevarate opere de arta in care florile, frunzisul, tulpinile, iarba, totul se transforma, ca printr-o tusa a unui magic penel, intr-o lume a formelor ideale, in edenul culorilor, stralucirilor.

Sam’s Green este o companie specializata in designul, amenajarea si Intretinerea spatiilor verzi din Timis, Arad, Cluj, Hunedoara, oferind, la cele mai inalte standarde, solutiile potrivite, cu ajutorul a 15 de specialisti din toate domeniile de activitate ale artei peisagistice si amenajarilor horticole.

In timp ce, pe plan local, majoritatea firmelor de spatii verzi au ca obiect de activitate doar Intretinerea proprietatilor rezidentiale sau amenajarea parcurilor din oras, Sam’s Green porneste de la analizarea atenta a optiunilor clientului si de la caracteristicile spatiului care trebuie amenajat si ofera servicii complete de peisagistica, design, proiectare, implementare, amenajare, intretinere spatii verzi corporate, parcuri, gradini verticale, acopersuri verzi, constructii gradini/parcuri suspendate, iazuri, fantani, cascade, lacuri, garduri si alei unicat, gradini rezidentiale.
De la amplasament, la expunerea la lumina, personalitatea locului, dar si tinand cont de bugetul alocat, toate aceste solutii sunt adaptate astfel Incat sa ofere un rezultat de exceptie. Totodata, firma SamsGreen.ro Isi diversifica in permanenta serviciile, In functie de cele mai noi cerinte ale pietei. Printre categoriile de lucrari intrate in portofoliul companiei se numara specializari noi: acoperisuri verzi din sedum, pereti verticali verzi, spatii verzi sustenabile, Inchirierea de plante, arbori, conifere- giant pentru evenimente.

Calitatea tuturor materialelor folosite este impecabila, plantele fiind furnizate de pepiniere renumite din Italia, Olanda, Cehia, Norvegia iar mobilierul si luminile sunt achizitionate din Romania, Norvegia si Elvetia.

Samuel Maris stie Insa mai bine ca oricine ca in afaceri, la fel ca si pe terenul de rugby, nu poti sa spui niciodata ca ai facut suficient. Performanta se obtine doar prin perfectionare continua si multa munca. Acest principiu il aplica in cadrul Sam’s Green, investind peste 50% din profit in cursuri pentru angajati si noi utilaje si tehnologii.

Intreaga poveste este una de succes, multumirea clientilor si feedback-ul pozitiv primit In urma efectuarii lucrarilor aducand companiei Sam’s Green renumele unei firme de elita, care executa cu egala maiestrie amenajari solicitate pentru suprafete mici, In jurul caselor, cat si pentru terenuri mari, aflate In proximitatea centrelor comerciale sau cladirilor de birouri.

In portofoliul firmei Sam’s Green figureaza lucrari realizate companii multinationale, nationale, locale deopotriva.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri