Actualul director de vanzari al eJobs Romania, Bogdan Badea, va prelua responsabilitatile pozitiei de CEO al eJobs Group SRL incepand cu data de 1 martie 2018. Acesta va prelua functia de la Mihnea Vasiliu, director executiv al Ringier in Romania si CEO interimar eJobs din decembrie 2017.

Bogdan Badea a absolvit Facultatea de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti cu un master in „Management financiar si piete de capital”. A continuat sa isi dezvolte abilitatile in vanzari si dezvoltarea afacerilor in cadrul companiei Smartree, cat si in multinationale precum P&G, Accace sau Ernst&Young.

"Voi prelua responsabilitatea de a ghida o echipa performanta intr-o piata extrem de competitiva. Impreuna vom continua sa lucram la extinderea gamei de solutii inovatoare in recrutare, care vor raspunde nevoilor partenerilor nostri si ii vor sustine in atingerea propriilor obiective de performanta”, a declarat Bogdan Badea, noul CEO al eJobs Group.

Ne bucuram ca am putut recruta noul CEO al eJobs Group din echipa existenta de management. Acest lucru demonstreaza potentialul extrem de valoros care se regaseste in cadrul eJobs

Mihnea Vasiliu, director executiv al Ringier Romania

Ca lider pe piata de recrutare online in Romania, cu o cota de piata de peste 52%, eJobs creeaza o punte de legatura intre 3,7 milioane de profesionisti si angajatori, punand la dispozitie 30.000 de locuri de munca in orice moment.

"Bogdan va asigura continuitatea dezvoltarii fara precedent a succesului eJobs si va identifica solutii mai bune si mai numeroase pentru toti clientii si utilizatorii platformei. Prin numirea sa in functia de CEO vom consolida pozitia companiei ca lider de piata in recrutare in Romania. Sunt convins ca Bogdan este alegerea potrivita pentru eJobs”, a declarat Robin Lingg, presedintele Consiliului Administrativ eJobs Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri