Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1.285 locuri de munca vacante. Cele mai multe joburi sunt in Germania, Olanda si Polonia.

In Germania sunt disponibile 893 de locuri de munca: 400 manipulant bagaje, 200 sofer manipulare bagaje, 52 electrician, 50 instalator, 50 lacatus, 50 sudor, 21 sofer de camion, 12 bucatar, 10 manipulant marfuri, 10 personal in domeniul gastronomic, 8 demi chef de rang, 7 dezvoltator software, 5 ospatar pentru bachete, 5 personal servire la bar, 2 ingrijitor de animale (bovine), 2 mecanic instalatii sanitare, de incalzire si climatizare, 2 montator instalatii electrice, 1 cosmetician, 1 commis de partie, 1 chef de partie, 1 demi chef de partie, 1 dezvoltator senior front-end, 1 maseur, 1 programator Full-Stack in dezvoltare de produse.

Citeste si: Joburi pentru studenti. Unde poti sa lucrezi in vacanta de vara

In Olanda sunt vacante 240 locuri de munca: 50 sortator si impachetator bulbi de flori, 50 operatori la masini pentru bulbi de flori, 25 creatori buchete de flori, 25 muncitori in gradinarit, 25 procesori bulbi de lalele, 20 operator masini, 10 culegator de ardei, 10 lacatus, 5 culegator si sortator de flori, 5 culegator afine, 5 inginer, 5 inginer mecanic, 5 sudor.

In Polonia sunt disponibile 45 locuri de munca: 20 sudor MAG, 10 dulgher de cofrare, 10 zidar, 5 muncitor in constructii, iar in Cehia, 30 locuri de munca: 15 forjor, 15 operator CNC.

In Norvegia angajatorii au pus la dispozitie 24 locuri de munca: 10 instalator, 7 macelar/transator porci sau vite, 5 mecanic, 1 consultant in microbiologie, 1 consultant in imunologie si medicina de transfuzie, in Ungaria, 14 locuri de munca: 5 mecanic auto, 5 tinichigiu carosier, 1 functionar administrativ, 1 grafician, 1 magazonier, 1 masinist, in Luxemburg, 10 locuri de munca: 10 senior tehnician Chrome, Malta, 10 locuri de munca: 10 operator masini/productie.

In Spania sunt vacante 8 locuri de munca: 4 muncitor ferma de porci, 3 tehnician, 1 supervisor ferma porci, in Austria, 5 locuri de munca: 5 hair-stylist, Estonia, 5 locuri de munca: 5 lucrator in constructii, iar in Belgia, un singur post pentru inginer proiectant CAD.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele pe site-ul www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau resedinta.

Citese si: Piata fortei de munca si mega-tendintele care vor creiona viitorul acesteia

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri