Steve Jarding, Profesorul Anului in 2016 la Harvard Kennedy School, vine vara aceasta din nou in Romania, in cadrul evenimentului “Authentic Leadership 2018”, organizat de RISE Consortium.

Steve Jarding este unul dintre cei mai renumiti profesori de la Universitatea Harvard, iar cursul sau este probabil cel mai popular la universitatea americana.

Steve Jarding este recunoscut ca fiind unul dintre expertii de top la nivel mondial in comunicare, managementul campaniilor electorale si leadership strategic. Noua dintre fostii sai studenti au fost candidati la presedintie sau la functia de prim-ministru in diverse tari ale lumii.

Steve Jarding este CEO-ul si fondatorul grupului international de consultanta politica SJB, care a lucrat pentru candidati din 22 de tari si 5 continente si coautorul cartii “Foxes in the Henhouse” (2006, Simon & Schuster). In 1996 revista Roll Call l-a inclus in topul celor mai influenti 50 de oameni din politica de la Washington, iar in 2002 New York Times l-a descris drept un „strateg destept si agresiv (...) care castiga curse electorale acolo unde te astepti cel mai putin”. Cariera sa prestigioasa numara zeci de astfel de victorii pentru diversi guvernatori din Statele Unite.

Cursul de leadership strategic pe care il va sustine este menit sa formeze noi lideri cu initiativa si impact, care sa aduca o contributie pozitiva comunitatii in care traiesc. Steve Jarding sustine ca misiunea sa este sa-i determine pe adevaratii lideri sa se implice pentru a schimba in bine aceasta lume.

Steve Jarding este totodata Senior Advisor al RISE Consortium, o platforma globala de investitii care isi propune sa contribuie la dezvoltarea Romaniei: pe de o parte, prin servicii complete de consultanta, asistenta, analiza si suport pentru investitorii straini care vor sa investeasca in Romania, iar pe de alta parte, pentru companiile locale care vor sa-si extinde operatiunile in strainatate.

Evenimentul “Authentic Leadership 2018” va avea loc in Bucuresti, in data de 20 iulie, iar inscrierile se pot face aici. Participantii care se inscriu pana la data de 11 iulie pot beneficia de un pret redus.

Parteneri: Business Mark si wall-street.ro
Partenet de comunicare business: Oameni si Companii

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri