Rise Consortium este o platforma globala de investitii care isi propune sa contribuie la dezvoltarea Romaniei: pe de o parte, prin servicii complete de consultanta, asistenta, analiza si suport pentru investitorii straini care vor sa investeasca in Romania si, pe de alta parte, pentru companiile locale care vor sa se extinda in strainatate. De altfel, este si cea mai mare retea globala de experti romani, avand peste 300 de membri din 40 de tari si mai mult de 500 de proiecte de investitii si dezvoltare in Romania.

Compania a fost fondata de Sebastian Burduja, care este managing partner. Membrii consortiului sunt tineri profesionisti in business stabiliti in tari precum SUA, China, Australia, Germania, Spania, Romania.

Tinerii care vor sa aduca toata lumea in Romania

Invitatul special al evenimentului de lansare a Rise Consortium a fost Steve Jarding,consultant politic si profesor de leadership, declarat profesorul anului la Harvard in 2016. Acesta este si senior adviser in Rise, avand ca arii de expertiza comunicarea strategica si media training.

Acesta a vorbit, intr-o scurta interventie, la evenimentul de lansare a proiectului, despre calitatile pe care le-a remarcat ca tinerii student romani si despre aceasta initiativa, despre care el spune ca “va aduce toata lumea in Romania”.

Am avut onoarea sa lucrez cu oameni din toata lumea, atat la Harvard, cat si in proiectele personale. Angajamentul acestui grup de tineri, incepand de la LSRS, pana la Rise Consortium este foarte important. M-am indragostit de spiritul romanilor. Acesti tineri sunt valorosi si au nevoie de aprecierea voastra. Sunt un dar pentru tara, pentru intreaga lume, iar faptul ca acesti tineri nu au uitat sa se intoarca acasa si sa puna in slujba tarii tot ce au acumulat, este un dar foarte important!.

Steve Jarding

Jarding a remarcat abilitatile de leadership ale tinerilor romani pe care i-a avut ca studenti si a punctat ca, avand astfel de tineri talentati, Romania ar putea deveni un lider al Europei.