Udemy, platforma care ofera cursuri online, se lanseaza in Romania

Udemy, unul dintre principalii jucatori in domeniul cursurilor online, cu peste 24 milioane de studenti care invata 40.000 de cursuri in 190 de tari, va intra oficial in Romania. Ciprian Harabagiu va fi country manager.

Daca esti interesat in a transpune cunostintele pe care le ai intr-un curs online, in timpul tau liber - remote, generand un venit pasiv din asta, gasesti mai jos cateva informatii despre Udemy.

Udemy este cel mai mare marketplace global pentru cursuri online, cu peste 24 milioane utilizatori;

Oricine poate crea un curs pe platforma, de acasa, fara a fi nevoie de certificari/pregatire speciala. Nu exista nici o limitare legata de tematica, lungime a cursului, pret, etc. Este mereu decizia instructorului.

“Scopul Udemy este sa ofere accesul la educatie oricui, la un pret cat mai accesibil”, spune Ciprian.

De ce in Romania?

- Piata locala are un potential mare pentru continut, pe orice domeniu (mai ales IT), intrucat nu exista aproape deloc cursuri online in Romania (nu doar la nivelul Udemy);

Citeste si:
Startup fondat de 3 romani, cumparat de un gigant mondial
Startup fondat de 3 romani,...

- Momentul de fata este unul unic, intrucat primii instructori vor avea o tractiune mult mai rapida, fiind o piata nou dezvoltata;

- Exista deja instructori romani care castiga un venit consistent prin Udemy, sume care pornesc de la mii sau chiar zeci de mii de euro, lunar;

- Sunt 130k studenti in platforma, care au ajuns aici organic/pasiv (Udemy nu a promovat pana acum local). Urmeaza sa incepem marketing activ pe piata locala.

“Daca esti sau faci parte dintr-o companie (training, business, Youtube, blog, etc) si ai idei de parteneriate sau colaborari, sunt deschis catre orice discutie”, mai spune Ciprian Harabagiu.

Citeste si:
Școlile din București care rămân închise, deși rata de incidență a...
Școlile din București care...

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri