Cornel Amariei (finalist TOYP 2017 in competitia nationala) a reusit performanta de a clasa in top 20 MONDIAL in competitia internationala Ten Outstanding Young Persons - TOYP. Este pentru prima data cand JCI Romania are un candidat in TOP 20.

Cornel Amariei poate ajunge in TOP 10 cu sprijinul publicului – accesati acest link, click pe profilul lui Cornel Amariei, click pe butonul „LIKE".

”De-a lungul vietii sale, Cornel a dezvoltat tehnologii si afaceri care sa ii ajute pe altii. Cautand sa amelioreze viata persoanelor cu handicap, crearea de vehicule pentru un viitor mai sigur si fara poluare, sau recastigarea partiala a gradului de constientizare spatiala fata de persoanele nevazatoare, el petrece zi si noapte in imbunatatirea umanitatii.” JCI Timisoara

Cornel Amariei, nominalizat TOYP Romania in anul 2017, ajunge in TOP 20 la nivel mondial in cadrul campaniei Ten Outstanding Young Persons 2018 desfasurata de Junior Chamber International (JCI).

La 23 de ani Cornel Amariei este una dintre mintile sclipitoare ale Romaniei. A studiat in strainatate, dar a ales sa revina in tara, unde ar putea revolutiona industria auto la nivel global. Forbes USA spune despre el ca este unul dintre cei mai influenti 300 de tineri din Europa, iar cei de la Real Leaders l-au invitat intr-un alt clubul select: 100 de tineri vizionari care ar putea contura un viitor mai bun pentru omenire. Inventiile sale de suflet sunt cele care le vin in ajutor oamenilor, iar cea mai cunoscuta dintre ele este perechea de ochelari pentru nevazatori care ii ajuta sa vada partial si, mai important, sa se deplaseze neasistati.

Cornel Amariei:

*Cum consideri experienta de a fii nominalizat TOYP?

Este o onoare. Pana la urma, suntem cativa oameni care nu accepta lumea asa cum este ea.
Refuzam „status quo” si construim lucruri ce credem ca vor ajuta. Drumul este tare lung si plin de obstacole.
Astfel de experiente, nominalizari si premii, ne ambitioneaza si ne motiveaza sa facem ceea ce trebuie – sa continuam.
Orice premiu vine cu o provocare, si noi suntem aici sa impingem lucrurile si mai departe.

*Ce recomandari ai pentru echipa de organizare?

Urmeaza o perioada importanta pentru Romania. Este un lucru istoric sa avem o persoana in Top 20 in acest concurs, pentru prima data in 35 ani.
Ma simt magulit sa primesc aceasta responsabilitate si ma bazez pe echipa de organizare, sa lucram impreuna si sa incercam si a doua reusita – Top 10!

*Mesaj de incurajare

Acum fix 10 ani construiam primele mele creatii cu banii de mancare, si aceia putini.
Unele fugeau, unele se aprindeau, si cu timpul, unele ajutau.
Acum, dupa 10 ani, incerc sa pun Romania din nou in istorie.
Aparent orice se poate, daca chiar vrei.
Succesul este doar ambitie si sacrificiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri