Cornel Amariei, la varsta de 23 de ani, este primul roman inclus in topul celor mai remarcabili tineri din lume in editia din 2018.

Competitia internationala Ten Outstanding Young Persons 2018, organizata de Junior Chamber International (JCI), s-a desfasurat in acest weekend in Goa, India.

”Romania a reusit! In fata a mii de membrii JCI, veniti din sute de tari, am primit unul din cele mai prestigioase premii, unul dintre cei mai remarcabili 10 tineri din lume (Ten Outstanding Young Persons of the World). Este pentru prima data cand un roman primeste acest titlu. Este o mare onoare”, a scris pe Facebook Cornel Amariei.

Cornel Amariei are in portofoliu 50 de inventii in curs de patentare, printre care se numara si ochelarii pentru nevazatori, cel mai popular proiect al sau.

La 23 de ani Cornel Amariei este una dintre mintile sclipitoare ale Romaniei. A studiat in strainatate, dar a ales sa revina in tara, unde ar putea revolutiona industria auto la nivel global. Forbes USA spune despre el ca este unul dintre cei mai influenti 300 de tineri din Europa, iar cei de la Real Leaders l-au invitat intr-un alt clubul select: 100 de tineri vizionari care ar putea contura un viitor mai bun pentru omenire. Inventiile sale de suflet sunt cele care le vin in ajutor oamenilor, iar cea mai cunoscuta dintre ele este perechea de ochelari pentru nevazatori care ii ajuta sa vada partial si, mai important, sa se deplaseze neasistati.

Cornel Amariei este inventator, autor, antreprenor, inginer, muzician. Lucreaza la Continental Automotive ca R&D Innovation Manager. In acelasi timp, dezvolta printr-un start-up „ochelarii” pentru nevazatori, .lumen, alaturi de alte proiecte inovative.

Sursa foto: Facebook/Cornel Amariei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri