Cornel Amariei, primul roman inclus in topul celor mai remarcabili tineri din lume

Cornel Amariei, la varsta de 23 de ani, este primul roman inclus in topul celor mai remarcabili tineri din lume in editia din 2018.

Competitia internationala Ten Outstanding Young Persons 2018, organizata de Junior Chamber International (JCI), s-a desfasurat in acest weekend in Goa, India.

”Romania a reusit! In fata a mii de membrii JCI, veniti din sute de tari, am primit unul din cele mai prestigioase premii, unul dintre cei mai remarcabili 10 tineri din lume (Ten Outstanding Young Persons of the World). Este pentru prima data cand un roman primeste acest titlu. Este o mare onoare”, a scris pe Facebook Cornel Amariei.

Cornel Amariei are in portofoliu 50 de inventii in curs de patentare, printre care se numara si ochelarii pentru nevazatori, cel mai popular proiect al sau.

La 23 de ani Cornel Amariei este una dintre mintile sclipitoare ale Romaniei. A studiat in strainatate, dar a ales sa revina in tara, unde ar putea revolutiona industria auto la nivel global. Forbes USA spune despre el ca este unul dintre cei mai influenti 300 de tineri din Europa, iar cei de la Real Leaders l-au invitat intr-un alt clubul select: 100 de tineri vizionari care ar putea contura un viitor mai bun pentru omenire. Inventiile sale de suflet sunt cele care le vin in ajutor oamenilor, iar cea mai cunoscuta dintre ele este perechea de ochelari pentru nevazatori care ii ajuta sa vada partial si, mai important, sa se deplaseze neasistati.

Citeste si:
Antreprenoriat: 3 aspecte de care să ții cont când vrei să îți...
Antreprenoriat: Trei aspecte...

Cornel Amariei este inventator, autor, antreprenor, inginer, muzician. Lucreaza la Continental Automotive ca R&D Innovation Manager. In acelasi timp, dezvolta printr-un start-up „ochelarii” pentru nevazatori, .lumen, alaturi de alte proiecte inovative.

Sursa foto: Facebook/Cornel Amariei

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri