Absolventii unei forme de invatamant, promotia 2018, care inca nu si-au gasit un loc de munca au sansa de a intra pe piata muncii, la Bursa locurilor de munca destinata lor.

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a anuntat organizarea bursei locurilor de munca pentru absolventi, vineri, 19 octombrie 2018. Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agentii teritoriale pentru ocuparea fortei de munca. Locatiile de desfasurare a bursei atat in Bucuresti, cat si in tara, programul, numarul estimativ al locurilor de munca oferite de angajatori vor fi anuntate pe site-ul oficial al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca care vor sa cunoasca mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau sa se (re)orienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale, transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea.

Agentii economici care doresc sa participe la aceasta actiune organizata la nivel national se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in raza carora au sediul.

Sursa foto: Agerpers / Liviu Sova

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri