George Didoiu, Colliers International: Managementul fara leadership este nociv

Peste 70% dintre organizatiile internationale esueaza in procesul de a gasi lideri, a declarat George Didoiu, Director Tenant Services, Office Agency Colliers International, la conferinta WS2GROW, organizata de wall-street.ro, in parteneriat cu Lugera si Colliers International.

Toate organizatiile sunt preocupate in a creste si a dezvolta echipe puternice si lideri care sa inspire si sa motiveze angajatii. Atunci cand vorbesc de leadership, angajatorii se prind usor in cateva capcane.

"Prima capcana este aceea ca se face diferenta intre leadership si management. Leadershipul si managementul sunt niste practcici, nu se poate una fara alta. Managementul fara leadership este nociv.

A doua capcana se refera la comportamentul si caracateristicile ideale prin care definim un lider. Problema este ca nu ne uitam la om. Comportamentul este reglat de valori si idealuri, insa, din pacate, ne uitam prea putin la ce se intampla in spatele caracteristicilor (autenticitate, capacitate de comunicare, capacitate de a inspira si motiva)", a declarat George Didoiu, Director Tenant Services, Office Agency Colliers International.

Partenerii Conferintei WS2GROW sunt Lugera si Colliers.

Citeste si:
Cum trebuie sa arate spatiul de lucru al viitorului
Spatiul de lucru al...

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri