Profesorii romani au oportunitatea de a preda matematica, stiinte si limbi straine (inclusiv limba engleza ca a doua limba), in scolile primare din SUA. Toate posturile sunt cu norma intreaga si remunerate. Profesorii selectionati pot fi insotiti in Statele Unite de sot si copii, programul acoperind toate aranjamentele necesare pentru calatorie.

Pentru a putea preda in Statele Unite, candidatii trebuie sa aiba cel putin doi ani de experienta in predarea materiei respective, sa vorbeasca fluent limba engleza si sa detina permis de conducere. De asemenea, participantii trebuie sa fie dispusi sa ramana in program pentru cel putin doi ani, pentru a asigura continuitatea si stabilitatea elevilor din scolile incluse in acest proiect, in SUA.

"Pe langa experienta de a lucra in Statele Unite, Participate le ofera oportunitatea de a se dezvolta atat pe plan profesional, cat si personal, avand la dispozitie resursele educationale necesare pentru a deveni profesori mai puternici, pentru a-si imbogati cunostintele si pentru a dobandi o perspectiva de ansamblu asupra educatiei la nivel global", a declarat Jeff Seaby, International Recruitment Manager Participate.

Participate are parteneriate cu scoli din Virginia, North Carolina si South Carolina, care se afla in sud-estul Statelor Unite ale Americii. Scolile selectate se afla in mediul rural, suburban sau urban si au fost evaluate astfel incat sa corespunda tuturor nevoilor programului.

Tendinta in piata muncii:...
Citeste si: Recrutori: Angajatii se comporta precum Millennials pe Tinder

Sursa foto: Shutterstock.com