Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1.981 locuri de munca vacante, majoritatea in Spania, Germania si Marea Britanie, potrivit unui comunicat emis de ANOFM.

Datele centralizate releva ca, in Spania, sunt disponibile 804 de posturi pentru lucratorii romani, in Germania - 486 locuri de munca, iar in Marea Britanie - 340 de posturi. De asemenea, operatorii economici din Olanda ofera 103 de locuri de munca, in Letonia sunt vacante 80 de posturi, in timp ce in Irlanda sunt scoase la concurs 74 de locuri de munca.

Clasamentul continua cu: Norvegia - 18 locuri de munca, Malta (17), Suedia (16), Slovacia si Ungaria (cate 13), Polonia (10), Slovenia (6) si Danemarca (1).

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau resedinta, unde consilierul Eures ii poate indruma.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri