25 Martie 2019

Aproape 140 de cursuri de formare profesionala incep in aprilie: specializarile cu cele mai multe locuri disponibile



2.289 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in luna aprilie 2019.

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: inspector (referent) resurse umane (209), agent de securitate (190), bucatar (179), lucrator in comert (177), operator introducere validare si prelucrare date (163), comunicare in limba engleza (70 persoane), ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie publica (70 persoane), contabil (64 persoane), expert achizitii publice (62 persoane), ingrijitoare batrani la domiciliu (62 persoane).

Judetele in care, in luna aprilie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Vrancea (182 persoane), Brasov (126 persoane), Dambovita (140 persoane), Bucuresti (140 persoane), Satu Mare (98 persoane).

Persoanele interesate se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza au domicliul sau resedinta (sectiunea Contact/ Contact AJOFM) sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, sectiunea Persoane fizice/ Cursuri de formare profesionala.

Citeste si: Patronate: Deficitul demografic se accentueaza. In loc sa pierdem un Pitesti pe an, riscam sa pierdem o Constanta



Citeste si