Compania de audit si consultanta PwC Romania anunta ca, incepand cu 1 octombrie, promoveaza opt directori in cadrul serviciilor de consultanta fiscala si juridica, audit si consultanta de managemen

Acestia sunt Adriana Costea, Alina Rafaila, Andreea Dereli, Cristina Tutuianu Fuioaga, Inge Abdulcair si Irina Nistor devin directori in practica de Consultanta fiscala si juridica, Adriana Sima, director de Audit si Radu Badiceanu, director de Consultanta de Management.

Adriana Costea s-a alaturat PwC Romania in anul 2006. Are o experienta bogata in domeniul impozitelor indirecte, fiind specializata in domeniul TVA (consultanta si servicii de raportare). In cadrul PwC, ofera consultanta pentru o gama larga de companii multinationale si societati antreprenoriale romanesti, in diverse spete legate de TVA. Din noua pozitie, va conduce departamentul de consultanta fiscala si juridica al biroului din Timisoara.

Alina Rafaila este specializata in legislatia UE in materia impozitelor directe si are 14 ani de experienta in consultanta fiscala pentru companii mari, multinationale, investitii, tranzactii, planificare fiscala internationala, revizuiri fiscale si proiecte de due diligence. Alina este responsabila pentru managementul cunostintelor in practica de Consultanta Fiscala si Juridica la nivelul regiunii Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Andreea Dereli are peste opt ani de experienta in domeniul TVA, lucrand indeosebi pentru industria farmaceutica, energie, telecomunicatii si retail. De-a lungul carierei, a coordonat proiecte majore, cum ar fi: transformari ale modelelor de afaceri, tranzactii si implementari ERP, controale si litigii fiscale, revizuiri de TVA. Din noua pozitie, va conduce echipa de taxe indirecte responsabila pentru industria farmaceutica si energetica.

Cristina Tutuianu Fuioaga este parte a echipei PwC Romania de aproape zece ani. Ea fost implicata in diverse proiecte de restructurare si reorganizare a afacerilor, fuziuni, transferuri, proiecte due diligence, dar si consultanta fiscala, preturi de transfer si controale fiscale. Din noua pozitie, va coordona practica de M&A in cadrul practicii de Servicii de Consultanta fiscala si juridica.

Inge Abdulcair are o experienta de circa 10 ani in PwC Romania. Este specializata in sectorul financiar, fiind implicata in multiple proiecte de consultanta in domeniul TVA, revizuire fiscala din perspectiva TVA, analize fiscale pentru institutii bancare si nebancare, societati de asigurare, asistenta in timpul controalelor fiscale, implicare in proceduri de infringement. Inge coordoneaza biroul turc pentru Romania si biroul de Consultanta Fiscala si Juridica Constanta. Incepand cu anul 2020, ea va fi responsabila si pentru biroul turc din Europa de Sud Est.

Irina Nistor este de peste 13 ani in companie si este specializata in practica de mobilitate internationala, cu accent pe impozitare individuala, securitate sociala si imigrare pentru clienti din retail, energie si industria farma. Din noua pozitie, ea va coordona practica de mobilitate internationala in cadrul departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica PwC Romania.

Adriana Sima s-a alaturat PwC in 2007 si are peste 10 ani de experienta in audituri efectuate in conformitate cu Standardele internationale de audit si Standardele de audit din SUA. Ea a fost implicata in proiecte importante pentru clienti reprezentativi din comert, agricultura, energie si imobiliare. Se va ocupa in principal de audit pentru clientii de tip centre de servicii (SSC- Shared Services Center).

Radu Badiceanu are peste 12 ani experienta in tehnologia informatiei, fiind specializat in implementari SAP. A fost implicat atit in livrarea de proiecte end-to-end, cat si pe asistenta oferita clientilor pe subiecte punctuale, precum noile reglementari din zona financiara. Va continua sa aiba rolul de SAP Leader pentru Romania, conducand o echipa formata din 30 de profesionisti. Radu s-a alaturat firmei acum 2 ani, crescand constant afacerea SAP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri