Cristina Savuica, Lugera: Sper ca noul guvern sa schimbe criteriile de angajare la Stat. Competentele trebuie sa conteze

Noul guvern trebuie sa asigure stabilitate pietei muncii si sa ia masuri in ceea ce priveste criteriile de angajare in structurile de stat. Competentele trebuie sa devina conditie obligatorie la angajarea in institutiile de stat, a declarat pentru wall-street.ro Cristina Savuica, sefa Lugera, una dintre mai mari companii de recrutare din Romania.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, care a fost dezbatuta si votata astazi in Parlament, a trecut. Aceasta este intitulata "Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!" si a trecut cu 238 de voturi pentru.

"Sper din tot sufletul sa fie mai bine decat pana acum, pentru ca avem nevoie de stabilitate, de legi pentru piata muncii care sa nu se schimbe de la o zi la alta, de metode prin care sa putem pastra oamenii in Romania. Este important sa ii pastram, in primul rand, pe ai nostri in tara si abia apoi sa ne uitam in afara", a precizat Cristina Savuica.

Ea a vorbit si despre asteptarile pe care le are de la noul guvern.

"Am doua asteptari de la noul guvern si acestea ar fi ca la Stat sa se schimbe criteriile de angajare si sa se faca recrutari doar pe baza de competente. Si sa eliminam coruptia, poate reusim in cele din urma", a explicat Savuica.

Citeste si:
Ciolacu: Leonardo Badea este una din variantele de premier, dacă...
Marcel Ciolacu: Leonardo...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Sursa foto: ovidiu udrescu

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri