Retailerul Kaufland Romania majoreaza venitul minim din companie incepand cu 1 martie 2020, la 3.650 lei brut. Asta inseamna ca cel mai mic salariu din companie va fi de aproximativ 2.135 de lei net lunar.

"Astfel, incepand cu 1 martie 2020, venitul minim brut in companie va fi de 3.650 lei, putand creste in functie de specificul socio-economic al fiecarei regiuni din tara", se arata intr-un comunicat al companiei.

In plus, retailerul are planuri de extindere prevazute pentru acest an, care presupun deschiderea de noi magazine la nivelul intregii tari, ceea ce va duce la crearea a peste 1.000 de noi locuri de munca in Romania.

La nivelul companiei ne-am asumat activ angajamentul de a crea un mediu de lucru corect si de a oferi pachete salariale competitive. Este motivul pentru care, in continuarea majorarilor salariale anuntate anul trecut, incepand cu 1 martie 2020, vom mari venitul minim brut la 3.650 lei. Ne preocupam constant sa extindem si lista de beneficii de care se bucura colegii nostri cu unele adaptate nevoilor reale, prin care sa contribuim cu adevarat la cresterea lor profesionala si personala, in functie de etapa din viata in care se afla si de directia in care isi doresc sa se dezvolte”, a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland Romania.

Retail jobs

Program pilot de angajare si includere a persoanelor cu dizabilitati

In plus, compania a lansat recent un program de includere in campul muncii a persoanelor cu dizabilitati, prin care au fost create peste 500 de posturi adaptate acestora.

Mai mult, Kaufland a demarat si o serie de initiative prin care isi doreste sa contribuie la sustinerea dezvoltarii sistemului educational romanesc. Unul dintre proiectele lansate in acest scop, cu sprijinul Academiei de Studii Economice Bucuresti si a altor actori din mediul academic si comercial din Romania, isi propune introducerea studiului dual la nivel universitar ca alternativa la invatamantul traditional existent in prezent pe acest segment.

Retailerul Kaufland a castigat pentru al cincilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” in Romania si, pentru al doilea an la rand, pe cea de „Angajator de Top” in Europa.

Citeste si:
Cei care majorează salariul minim nu vor fi taxați: lege aprobată...
Guvernul a aprobat scutirea...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri