BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România, se alătură inițiativelor de limitare a răspândirii coronavirusului și permite angajatorilor să posteze gratuit, în perioada următoare, anunțuri cu joburi de la distanță.

Demersul BestJobs vine în contextul nevoii tot mai mari a companiilor de a se alinia la noul mod de lucru în contextul epidemiei de Coronavirus.

Lucrul de la distanță este prima măsură impusă în contextul epidemiologic actual pentru protejarea sănătății angajaților. Astfel, companiile se repliază și sunt practic în plin proces de adaptare la nevoile estimate de recrutare, în funcție de scenariile pe care fiecare își bazează planul de continuitate a business-ului. Numărul anunțurilor pentru poziții la distanță este așadar așteptat să crească în perioada următoare, iar în acest context am decis să venim în sprijinul companiilor să găsească mai ușor angajații de care au nevoie”, spune Dan Puică, CEO BestJobs.

Pentru a putea publica gratuit un anunț de recrutare pentru poziții cu activitate la distanță, companiile trebuie să selecteze, în platforma BestJobs, categoria "remote" din rubrica "Tip de angajare".

Retail jobs

Citește și Munca în vremea coronavirus: numărul de joburi în care poți lucra disponibile s-a triplat

De la începutul acestui an, BestJobs a înregistrat o creștere cu 30% a numărului de joburi remote, față de aceeași perioadă a anului trecut. Cele mai multe astfel de poziții vizează specialiști în IT/Telecom, vânzări, management și marketing.

În total, numărul de locuri de muncă scoase la concurs prin intermediul Bestjobs a fost, anul trecut, de aproape 250.000 de joburi, iar compania a intermediat angajări pentru un număr de peste 10.000 de companii și a atras peste 8 milioane de aplicări.Platforma de recrutare online Bestjobs gestionează în prezent 4 milioane de CV-uri.

Îți recomandăm și Ce angajări mai fac companiile: se caută sute de oameni în retail, sectorul medical și curierat

Citeste si:
Sondaj BestJobs: Puterea de cumpărare a românilor a scăzut şi cu 50%
Sondaj BestJobs: Puterea de...

Despre BestJobs

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniu, BestJobs a fost implicată în transformarea și inovarea industriei de recrutare online și integrează astăzi tehnologii digitale de ultimă generație pentru a oferi cele mai eficiente soluții de angajare. Platforma cumulează peste 2,5 milioane de profesioniști conectați la piața muncii și peste 25.000 de joburi active în orice moment, atât în țară, cât și în străinătate.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri