Kaufland anunță peste 250 de locuri de muncă disponibile în întreaga țară 

Kaufland România anunță, într-un comunicat de presă, peste 250 de posturi disponibile în magazinele, centrele logistice și birourile centrale din România. În ultima lună și jumătate, peste 8.000 de români au aplicat pentru un post la Kaufland.

Posturile sunt deschise în București, dar și în alte orașe din țară, precum Iași, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Călărași, Botoșani, Turda, Sfântu Gheorghe, Moreni, Rădăuți etc.

Disponibile la nivelul întregii companii, posturile au nevoie de nivele de experiență variate, de la trainee și până la manager, și vizează atât magazinele (lucrător comercial, șef de raion, manager proiect instalații frigorifice etc), centrele logistice (tehnician automatizări, lăcătuș mecanic, electrician, analist SAP etc.), cât și birourile centrale (în Departamentele Procurări, Resurse Umane, Vânzări, Expansiune, Financiar-Administrativ etc.).

În București, peste 200 de locuri de muncă sunt în cadrul celor două noi magazine pe care Kaufland le va deschide până în luna iunie – pe str. Energeticienilor nr. 13-15 și pe str. Theodor Pallady nr. 51.

În ultima lună și jumătate (26.02 – 10.04), peste 8.000 de români au aplicat pentru un post la Kaufland.

Beneficiile oferite de Kaufland:

Citeste si:
FOTO: Cum arată cantina socială deschisă de Kaufland în București
FOTO: Cum arată cantina...
  • Salariul: venitul brut minim lunar în companie este de 3.650 lei, valabil de la 1 martie 2020, cu 60% peste salariul minim pe economie din România. Creșterile salariale au loc anual;
  • Acces la o listă de beneficii, de la dezvoltare profesională și până la servicii suplimentare pentru o viață sănătoasă și echilibrată;
  • Program de lucru flexibil;

Toate posturile deschise se află pe www.cariere.kaufland.ro, unde cei interesați pot aplica direct online. Compania pune la dispoziție și numărul de telefon 021 9132, pentru mai multe detalii despre posturi sau suport tehnic pentru aplicarea online pe platforma Kaufland. În această perioadă, interviurile au loc prin telefon sau platforme video online, pentru siguranța candidaților și a echipelor de recrutare.

De la începutul lunii martie 2020, Kaufland a instituit măsuri de prevenție pentru protejarea angajaților, care au fost constant suplimentate, conform evoluției situației și a recomandărilor autorităților.

De asemenea, compania a oferit un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale și a introdus plata imediată a orelor suplimentare efectuate în această perioadă, conform criteriilor interne.

Printre măsurile de prevenție din magazine se numără: asigurarea echipamentelor de protecție pentru angajați (mănuși de unică folosință, măști, și după caz, viziere), informare cu privire la regulile de prevenție, acces la o linie telefonică specială pentru informarea corectă și completă a colegilor, dotarea magazinelor cu dezinfectant de mâini, dezinfectarea frecventă a spațiilor comune și a obiectelor de uz larg, amplasarea benzilor de siguranță de minim 2 metri și a geamurilor de protecție la casele de marcat, reducerea aglomerării prin permiterea accesului în magazin în grupuri restrânse, amplasarea covoarelor pentru dezinfectare la intrare în unele magazine și derularea unei campanii de responsabilizare a clienților vizând regulile de siguranță.

Citeste si:
Slujbele în interior se desfășoară cu maximum 16 persoane
Regulile privind accesul în...

Peste 15.000 de români lucrează, în medie, la Kaufland România, companie. Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 127 de magazine în România.

Sursa foto: Kaufland Romania

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri