Kaufland România inaugurează magazinul cu numărul 14 din București și ajunge astfel la o rețea de 130 de hipermarketuri în România. Compania a creat, astfel, aproximativ 100 de locuri de muncă noi. Acesta este al treilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020, compania continuând planurile de expansiune.

Având o suprafață de vânzare de 3.300 metri pătrați inclusă într-una totală de peste 5.000 de metri pătrați, noul magazin Kaufland se află pe Bulevardul Energeticienilor, nr. 13-15, din sectorul 3 al Capitalei și are o parcare de 240 de locuri, dotată și cu rastele pentru biciclete, potrivit unui comunicat de presă.

Magazinul este deschis zilnic de luni până sâmbătă între 07.00-22.00, iar duminică de la 07.00 până la 20.00.

Noul magazin are raioane de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, raion special de pește proaspăt, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Citește și: Kaufland extinde serviciul de livrare la domiciliu prin Glovo în 11 orașe noi

Retail jobs

Pentru clienții interesați să cumpere mâncare deja preparată, meniuri sunt disponibile la punctul Grill cu care este dotat noul magazin. În galeria comercială, clienții au acces la farmacie, produse naturiste, precum și la zona de Food Court, cu produse proaspete de patiserie și cofetărie.

Cu ocazia deschiderii, magazinul are reduceri de preț la produse alimentare și non-alimentare din toate raioanele.

Citește și: Kaufland România deschide primul magazin într-un oraș cu mai puțin de 20.000 de locuitori, în municipiul Moreni și angajează 100 de persoane

Citeste si:
UE anunţă un plan de investiţii globale în infrastructură de 300...
UE anunţă un plan de...

Automat de reciclare în magazin

Magazinul are și un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

Măsuri de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland:

  • Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați (cărucioare, case de marcat, mobilier, cântare, clanțe, butoane etc), toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent, de mai multe ori pe zi;
  • Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini gratuit;
  • Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;
  • Colegii de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință, măști și, după caz, viziere;
  • Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță de minim 2 metri;
  • În anumite cazuri, pentru a evita supra-aglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienților în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane;
  • Toți angajații cunosc măsurile de prevenție și au la dispoziție o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă;

Acesta este al treilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând planurile de expansiune.

Citeste si:
PwC: Cumpărăturile în magazinele fizice au revenit la nivelul...
PwC: Cumpărăturile în...

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 130 de magazine în România.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri