Kaufland Romania deschide sambata, 17 februarie, magazinul cu numarul 119 al retelei si cel de-al 13-lea din Capitala. Noul hipermarket este situat pe Soseaua Alexandriei, are o suprafata de vanzare de 3.414 metri patrati si are food court integrat. In noul magazin Kaufland vor lucra 130 de angajati. Pentru anul financiar 2018, Kaufland are in plan deschiderea a 10 magazine la nivel national si modernizarea altor unitati de vanzare, cu un buget total de 200 de milioane de euro, dublu fata de anul financiar 2017.

Noul hipermarket Kaufland, al 119-lea al retelei din Romania si al 13-lea din Capitala, este localizat in cartierul Odai, pe soseaua Alexandriei, nr. 152, sector 5 si are o suprafata de vanzare de 3.414 metri patrati, incadrata intr-o suprafata totala de 5.201 metri patrati. Parcarea ofera 239 de locuri pentru masini, dintre care 6 locuri pentru familii si 10 pentru persoane cu dizabilitati. Cei care folosesc bicicleta ca mijloc de transport au la dispozitie 12 rastele. Programul de lucru este de la 7.30 la 22.30 de luni pana sambata, iar duminica de la ora 8:00 la 20:00.

„Ne mentinem dinamici si continuam extinderea retelei in intreaga tara, inclusiv in Capitala, unde consideram ca mai exista potential de dezvoltare. Noul magazin aduce si un sprijin insemnat pentru comunitatea locala, din mai multe puncte de vedere. Este unul dintre hipermarket-urile cu cel mai mare numar de angajati si ne bucuram ca astfel reusim sa cream noi locuri de munca. In acelasi timp, si acest magazin ofera un sortiment axat pe produse din Romania, in proportie de peste 50%, iar sprijinind cumpararea acestora, incurajam economia locala”, spune Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania.

Magazinul Kaufland din Soseaua Alexandriei este al saselea (si ultimul) inaugurat in anul financiar 2017, care se incheie pe 28 februarie 2018, alaturi de alte cinci hipermarketuri inaugurate la Buzau (ianuarie 2018), la Satu-Mare (ianuarie 2018), la Cluj-Napoca (noiembrie 2017), la Craiova (mai 2017), la Brasov (aprilie 2017) si de primul magazin estival amenajat intr-un cort, in statiunea balneoclimaterica Sovata, judetul Mures, care a stat deschis exclusiv pe parcursul verii, pana la mijlocul lunii septembrie 2017. Pentru anul financiar 2018, care incepe la 1 martie, Kaufland Romania are alocat un buget de extindere si modernizare in valoare de 200 de milioane de euro, dublu fata de anul financiar care se va incheia la sfrasitul acestei luni si are in plan inaugurarea a 10 magazine la nivel national.

Kaufland, Kaufland Romania, magazin, Kaufland Soseaua Alexandriei

Galeria comerciala din cadrul magazinului Kaufland din Soseaua Alexandriei este dotata cu Food Court integrat, cu un spatiu special amenajat pentru servirea mesei, ce cuprinde Fornetti Food and Beverages, cu o gama diversificata de produse de patiserie, cafea si alte bauturi si bistro Gourmand cu mancare calda. Tot in cadrul galeriei se afla si un punct de difuzare a presei Tabac Xpress, farmacie Help Net si bancomat BRD. Kaufland pune la dispozitie si un punct Grill in exteriorul magazinului.

Primul magazin Kaufland din Bucuresti cu raion extins de peste proaspat

De asemenea, acesta este primul magazin din Bucuresti prin care Kaufland Romania implementeaza proiectul de extindere a raioanelor de peste proaspat, dupa un concept cu sortiment imbogatit, si care va fi adus in 34 de magazine din retea. Astfel, clientii vor putea alege dintr-o mai mare varietate de produse din peste proaspat si fructe de mare. Printre specialitatile care vor fi disponibile se numara: ton rosu, scoici Saint Jacques, vongole vii, langoustine, somon bio si multe altele.

Kaufland Romania a anuntat recent demarerea unui amplu proces de extindere a vitrinelor de peste proaspat si fructe de mare in cadrul retelei nationale de magazine, ce include si dezvoltarea sortimentelor, care vor ajunge pana la 50 de articole per raion. In urma investitiei, compania isi va tripla numarul de vitrine specializate in produse de pescarie, ajungand pana la sfarsitul anului financiar 2018 la 46 de magazine dotate cu acest tip de spatii cu sortiment imbogatit.

Kaufland, Kaufland Romania, magazin, Kaufland Soseaua Alexandriei

Cele 34 de magazine Kaufland Romania in care vor fi amenajate noi raioane cu sortiment extins de peste proaspat si fructe de mare de-a lungul acestui an se afla in orase precum: Suceava, Resita, Brasov, Focsani, Buzau, Bragadiru (jud. Ilfov), Buftea (jud. Ilfov), Constanta, Bucuresti (cartierele Militari, Energeticienilor si in alte urmatoare noi magazine), Craiova, Slatina, Pitesti, Baia Mare, Gherla, Vatra Dornei, Bistrita, Timisoara, Ploiesti, Sibiu, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Campina, Targoviste, Arad.

Noile raioane de peste si fructe de mare se incadreaza in trei formate. Cele mai mari vor fi individuale si vor oferi un total de 50 de articole, din care 15 specialitati. Celelalte vor avea o marime medie sau mica, vor fi incadrate in vitrina cu servire asistata si vor cuprinde intre 45 si 25 de articole, din care 10, respectiv 5 tipuri de specialitati. Primele magazine Kaufland care beneficiaza de noile raioane cu sortiment extins de peste proaspat sunt cele modernizate din Iasi, iar in Bucuresti in hipermarketul ce va deschis pe 17 februarie 2018 pe Soseaua Alexandriei, in cartierul Odai.

Printre raioanele disponibile in cadrul noului magazin Kaufland din Soseaua Alexandriei se numara cele de legume – fructe, vitrina cu servire asistata, ce include si raionul de peste proaspat amenajat dupa noul concept cu sortiment extins - cu 24 de tipuri de peste si specialitati, dar si raioanele de brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie.

Kaufland, Kaufland Romania, magazin, Kaufland Soseaua Alexandriei

Noul hipermarket Kaufland beneficiaza de o instalatie de climatizare ecologica - un sistem complex care recupereaza caldura de la instalatiile frigorifice si care permite economisirea resurselor naturale. Daca pe timp de iarna incalzeste magazinul, pe timpul verii, instalatia inverseaza procesul, pentru a obtine in magazin temperaturi ambientale placute si in concordanta cu standardele de sanatate publica. De asemenea, toate instalatiile frigorifice din magazin sunt fara freon si utilizeaza numai dioxid de carbon.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri