Kaufland România deschide primul magazin într-un oraș cu mai puțin de 20.000 de locuitori, în municipiul Moreni și angajează 100 de persoane

Kaufland România își continuă investițiile în timpul pandemiei de Coronavirus și deschide joi, 30 martie, primul magazin în Moreni, județul Dâmbovița, oraș cu aproximativ 18.000 de locuitori, și se extinde astfel în comunități urbane mici. Compania creează, astfel, peste 100 de locuri de muncă, potrivit unui comunicat de presă.

Magazinul va avea raioane de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, drogherie, precum și la raionul special de pește proaspăt – o noutate pentru acest format de magazin.

Noul magazin este dotat cu 10 case de marcat standard și 6 express tip self-service, pentru a asigura un timp mai scurt petrecut la cumpărături.

Acesta are o suprafață de vânzare de peste 2.500 de metri pătrați, încadrată într-una totală de peste 5.100 metri pătrați ce oferă o parcare extinsă, cu peste 220 de locuri, dintre care 9 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru mame cu copii și rasteluri pentru biciclete.

Situat pe strada 22 Decembrie 1989, nr. 28, Moreni, noul hipermarket și își așteaptă clienții zilnic, de luni până sâmbătă între 08.00-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 18.00.

Citeste si:
FOTO: Cum arată cantina socială deschisă de Kaufland în București
FOTO: Cum arată cantina...

Noul magazin este dotat și cu un punct Grill. Totodată, în galeria comercială din cadrul magazinului clienții pot găsi farmacie, servicii de telefonie mobilă și produse proaspete de patiserie și cofetărie.

Cu ocazia deschiderii, magazinul a introdus reduceri de preț la o serie de articole proaspete, precum lactate, legume-fructe, dar și la articole nealimentare.

Magazinul oferă și un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

Citeste si:
Clienții Auchan vor putea comanda mâncare gătită prin platforma...
Clienții Auchan vor putea...

Măsuri de protecție în magazine

Măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland:

  • Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați (cărucioare, case de marcat, mobilier, cântare, clanțe, butoane etc), toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent, de mai multe ori pe zi;
  • Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini gratuit;
  • Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;
  • Colegii de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință, măști și, după caz, viziere;
  • Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță de minim 2 metri;
  • În anumite cazuri, pentru a evita supra-aglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienților în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane;
  • Toți angajații cunosc măsurile de prevenție și au la dispoziție o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă;

Acesta este al doilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând planurile de expansiune.

Citeste si:
Maria Mareș, la Conferința HR 2.0: 95 de români întorși s-au...
Maria Mareș, la Conferința HR...

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 128 de magazine în România.

Sursa foto: Kaufland Romania

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri