A fost lansat un marketplace de HR gratuit, dedicat serviciilor de profil din România

Human Resources Quality Services a lansat un marketplace dedicat serviciilor de HR din România, o platformă gratuită care are ca scop întâlnirea cererii de resurse umane cu oferta.

„Intenția noastră este de a aduce laolaltă furnizorii de servicii cu clienții lor pe o platformă care facilitează accesul imediat la Resurse Umane din toată țara, punând în centrul atenției talentul, potențialul lucrativ, nevoile reale și puterea de a ajuta în comunitate”, a declarat Cristina Gheorghe, managing partner HR Quality Services.

Utilizarea acestei platforme este gratuită, pentru că a fost gândită ca o formă de implicare socială care oferă suport celor care au nevoie de el și context pentru cei care vor să ajute.

Ce conține platforma

Pe platormă se regăsesc o serie de conversații de la tematici de home schooling până la provocările sociale și profesionale ale perioadei, toate cu intenția de a nu ne lăsa pradă panicii, anxietății, lipsei de motivație și de a încuraja discuțiile despre azi, despre viitor și despre împreună.

Marketplace-ul de resurse umane va fi menținut activ și după perioada stării de urgență și își propune să devină un pilon de încredere a fiecăruia în ceilalți.

Îți recomandăm să citești și CORONAVIRUS Piața locală de servicii de HR va scădea în 2020

Citeste si:
Sprijin pentru pacienții seropozitivi: a fost lansată platforma de...
Coronavirus | Efectele...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
O carieră în mijlocul oamenilor: 5 joburi potrivite pentru persoanele sociabile
Setari Cookie-uri