Daniel Boaje, directorul general al companiei Premier Restaurants România, partenerul de dezvoltare al McDonald's în România, pleacă de la conducerea companiei, după nouă ani de la preluarea funcției și peste 20 de ani în care a fost parte din echipă.

Premier Capital plc, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s pe șase piețe europene, anunță noi directori ai operațiunilor din România și Malta, începând cu 1 iulie 2020.

Paul Drăgan, actualul director general al operațiunilor din Malta, se va întoarce în București pentru a prelua conducerea pieței din România,unde compania operează 85 de restaurante. Acesta îl succede pe Daniel Boaje care părăsește compania după o carieră de succes de peste 20 de ani la McDonald’s. Peter Hili, în prezent business consultant pe piața din Malta, a fost promovat în funcția de director general pentru McDonald’s în Malta.

Citește și EXCLUSIV | Daniel Boaje, McDonald’s: Avem un nou restaurant finalizat în proporție de 90%, pe care îl vom deschide când situația ne va permite

Daniel Boaje și-a început cariera la McDonald's România în 1994 ca manager trainee, iar în 1999, la 29 de ani, a fost promovat Director de Operațiuni al companiei, fiind la momentul respectiv cel mai tânăr dintre managerii cu poziții similare din Europa. Între 2004 și 2010 a lucrat în domeniul financiar, la Cetelem IFN-BNP Paribas și Credisson, iar în 2010 a revenit ca business development director la McDonald's România. Începând din martie 2011, Daniel Boaje a fost directorul general al McDonald's România, mandatul lui încheindu-se la 30 iunie 2020.

Paul Drăgan, s-a alăturat echipei din Malta în 2018, pentru a conduce lanțul de nouă restaurante ale țării. Anterior, el a ocupat poziția de director de operațiuni în România, începând cu 2011. Paul Drăgan și-a început cariera la McDonald’s în România în 1995, ca manager trainee, ulterior devenind manager de restaurant. A fost numit business consultant cinci ani mai târziu, apoi manager de operațiuni. De-alungul carierei sale, Paul Drăgan a făcut parte din echipele McDonald’s din SUA și Canada.

Recomandăm și La cat ajunge salariul unui angajat dintr-un restaurant McDonald`s din Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri