Se încinge competiția: O nouă platformă de recrutare online intră pe piața din România

Începând cu această săptămână, pe piața platformelor de joburi își va face loc un nou site pentru găsirea de locuri de muncă: YesJobs.

Platforma de recrutare online, yesjobs.ro, a fost creată pentru a facilita și a sprijini relația angajator- aplicant.

Pachetele sunt concepute astfel încât raportul Preț- Servicii să fie corect și să ne înlesnească fidelizarea partenerilor, au transmis reprezentanții YesJobs, într-un comunicat de presă.

Companiile doresc instrumente care să le ușureze și eficientizeze muncă de căutare și angajare, să economisească timp, efort, bani și în același timp să conducă în aria concurențială.

Candidații doresc site-uri de carieră atractive alături de procese de aplicare simple care să se plieze pe profilurile căutate. Ei doresc rapiditate, interacțiune, confort și flexibilitate, iar platforma YesJobs asta le oferă.

Citeste si:
Ce noi locuri de muncă sunt disponibile de AZI, în București
Ce noi locuri de muncă sunt...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

au comunicat reprezentanții companiei.

YesJobs este o rețea independentă, care se diferențiază de restul pieței de profil, prin faptul că vine în ajutorul candidaților, mai ales a celor aflați la început de carieră, pentru a le spori încrederea de a interacționa cu angajatorii și prin faptul că încurajează întotdeauna rămânerea forței de muncă românești în țară. Din acest motiv, pe această platforma nu vor apărea anunțuri cu locuri de muncă pentru străinătate.

Sursa foto: Unsplash

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri