Raluca Juncu


Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții.

Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii, Top 30 cele mai influente femei, precum și coordonator al evenimentelor „30 sub 30”.

S-a alăturat echipei Wall-Street în august 2020, unde scrie pe domeniile HR și Educație și a devenit ulterior Project Manager al „HR 2.0”, unul din cele mai importante evenimente din România dedicate pieței muncii.

În ultimii ani, materialele scrise de ea au reflectat realitatea economică și socială, adaptată la nuanțele și rigorile publicațiilor de business din care a făcut parte. Răbdarea și atenția la detalii sunt atuu-urile care o ajută să-și continue exercițiul de a filtra cât mai eficient informațiile pe care le întâmpină zi de zi, prin propriul aparat critic.

Pe Raluca Juncu o poți contacta la adresa raluca.juncu@wall-street.ro sau pe LinkedIn.
GĂSIȚI AICI toată REDACȚIA Wall-Street.ro.

Mai multe de la Raluca Juncu:


Setari Cookie-uri