O companie din IT angajează specialiști români. Pe ce poziții poți să aplici

Nagarro, unul din cei mai importanți jucători globali în inginerie digitală și soluții tehnologice, are 50 de poziții deschise la nivel național, cele mai multe fiind dedicate tehnologiei Java.

Ce alte specializări se mai caută

Alte specializări și tehnologii căutate de Nagarro în România sunt:

  • Rontend developer
  • DevOps
  • .NET.

În urma finalizării fuziunii cu iQuest, Nagarro avea în România la începutul lunii octombrie aproximativ 815 angajați, iar în ultimele două luni a reușit să recruteze încă 20 de specialiști IT.

Pentru finalul lui 2020 și începutul anului viitor, Nagarro își propune să atragă încă 50 de profesioniști români în organizație. Noii angajați, la fel și cei actuali, vor lucra remote, în echipe mixte din geografii diferite, cultura Nagarro încurajând un mod de lucru distribuit și un model organizațional antreprenorial, plat și agil.

Portofoliul de clienți Nagarro include peste 750 dintre cele mai importante companii la nivel global din industriile de Manufacturing, Transport & Logistics, Banking & Insurance, Life sciences, Automotive, Digital, Retail și Telecom, din țări precum SUA, Marea Britanie, Elveția, Germania, Spania, Italia, Austria și statele nordice.

Citeste si:
Nagarro, compania de inginerie digitală s-a lansat pe bursa de la...
Nagarro, compania de...

Importanța învățării și a perfecționării

În fiecare an, specialiștii Nagarro susțin, împreună cu universitățile tehnice din marile orașe din România, sesiuni pe diverse tematici din industria digitală și colaborează la crearea cursurilor cu o curriculă clar definită pentru a obține o calificare tehnică. Studenții din anii terminali sunt invitați în cadrul companiei și sunt expuși unui program de formare profesională, ceea ce îi ajută în viitoarele cariere în IT.

„Ne confruntăm în prezent cu o luptă acerbă pentru talente. Pe de o parte, este destul de dificil să găsești pe piață suficienți oameni cu înaltă calificare, pe de altă parte, generația actuală de specialiști IT este caracterizată de dorința de învățare continuă și perfecționare. Prin urmare, Nagarro oferă numeroase programe pentru a satisface aceste nevoi”, menționat Voicu Stoiciu.

Pe lângă ofertele disponibile pentru toți specialiștii IT din piață, Nagarro oferă angajaților săi acces la o platformă globală, internă – Nagarro University – prin care aceștia se pot dezvolta profesional participând la workshopuri și sesiuni tehnice și susținând periodic teste.

Citeste si:
Edenred Digital Center angajează 100 de IT-iști în București
Edenred Digital Center...
Sursa foto: Pexels
Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri