Celesta Pădineanu devine Director de HR al Trencadis

Trencadis, companie de tehnologie specializată în soluții de integrare pentru sisteme complexe, anunță numirea Celestei Pădineanu în funcția de HR Director începând cu 1 februarie 2020.

În acest nou rol, Celesta Pădineanu va fi parte a echipei de management și va coordona activitatea de dezvoltare a echipei de specialiști ai Trencadis, companie care numără în prezent 85 angajați.

„Este o provocare să faci trecerea de la corporație la mediul antreprenorial și să schimbi domeniul, de la telecom la industria de IT. Lucrez acum pentru un business în care inovația, curiozitatea și pasiunea sunt elementele cheie, iar această perspectivă mă face să pornesc cu entuziasm pe noul drum profesional. Tehnologia apropie oamenii. Mai ales astăzi”, a declarat Celesta Pădineanu, HR Director în cadrul Trencadis.

Celesta Pădineanu are peste 20 de ani de experiență în multiple arii de business, parcurși în IT&C (în companii precum Connex, Vodafone, Cosmote, UPC), în departamente de relații clienți, operațiuni, marketing și HR.

Citeste si:
Parteneriat strategic româno-elvețian: ce soluție oferă
Parteneriat strategic...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri