Directorii de HR ai ING Bank România și Microsoft, doi dintre cei mai apreciați și prezenți angajatori de pe piața muncii din România, participă la Future Banking Meetups. Marți, 30 martie, începând cu ora 11:00, poți afla care sunt lecțiile învățate de industria de HR, după un an de work from home.

Speakerii celor două corporații, dar și co-fondatoarea 4mind Benefits, vor analiza efectele mutării în online a proceselor de recrutare și identificare a angajaților potriviți, dar și cum îi menții motivați, implicați și pe cât se poate de mulțumiți, după un an de pandemie, în noul context din piața muncii.

Evenimentul își propune să răspundă celor mai stringente și de actualitate subiecte din domeniul resurselor umane, în contextul în care, la fel ca toate celelalte industrii și HR-ul a fost nevoit să se adapateze rapid și din mers noului context, în care provocările vin din faptul că munca s-a mutat acasă la fiecare angajat, dar și recrutarea s-a mutat în mediul online, punând astfel presiune pe specialiști în privința identificării, la distanță, a competențelor Viitorului.

Speakerii evenimentului vor împărtășii participanților ce s-a schimbat în HR, în acest an de criză sanitară, dar și multe alte informații relevante privind capabilitățile, care pot ajuta atât în dezvoltarea companiei, dar pot fi aplicate și în planul personal al angajatului.

  • Richard de Graaf, head of HR, ING Bank România;
  • Adina Vidroiu, HR Director Romania, Greece, Cyprus & Malta la Microsoft;
  • Adina Pintea, co-founder 4mind Benefits.

Nu în ultimul rând, specialistul HR al ING va explica de ce viitorul unei organizații este strict dependent de cultura învățării și pregătirii profesionale continue. Specialiștii vor mai detalia și care sunt cursurile și competențele, ce pot ajuta o companie, să se diferențieze pe piața muncii. Totodată, participanții vor afla cum să te menții relevant pe piața muncii în contextul digitalizării și a muncii la distanță.

Adina Pintea, co-fondatorul 4mind Benefits va explica rolul programelor de wellbeing și sănătate mintală în noua normalitate, în timp ce specialistul în resurse umane al ING Bank România, ne va detalia despre succesul unor astfel de programe deja implementate.

Adina Vidroiu, HR Director în cadrul Microsoft, va prezenta rezultatele unui studiu despre regimul de muncă hibrid și care sunt tendințele internaționale în piața muncii.

Te poți înregistra gratuit AICI, pentru evenimentul de marți, 30 martie!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri