Numărul maxim de posturi pentru Direcția Națională Anticorupție (DNA) va fi suplimentat în cadrul instituției, a anunțat ministrul Justiției, Stelian Ion. Este vorba de 90 de posturi de polițişti de poliție judiciară.

În primă fază, în 2021, vor fi alocați DNA 30 de polițiști de poliție judiciară, urmând ca în viitorii doi ani să fie suplimentat numărul lor cu câte 30, anual. De asemenea, va fi suplimentat cu încă 50 numărul posturilor personalului auxiliar, se arată într-o postare distribuită pe pagina de Facebook a Guvernului României.

Este foarte importantă această decizie a Guvernului și îi mulțumesc premierului pentru implicare. Este clar că Guvernul României respectă obiectivele asumate prin Programul de Guvernare și Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar.

Stelian Ion, ministrul Justiției

Stelian Ion spune într-o postare pe pagina sa de Facebook că suplimentarea numărului de posturi pentru DNA reprezintă un mijloc de întărire a luptei împotriva corupției, precizând că este un sprijin real pentru activitatea Direcției Naționale Anticorupție.

Oficialul anunță că un alt proiect al Ministerului Justiției privind alocarea unui număr de 50 de polițiști de poliție judiciară pentru DIICOT se află în procedura de avizare în Guvern.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri