SAP lansează un program special de recrutare și onboarding pentru refugiații din Ucraina. Inițiativa își propune să atragă, să identifice oamenii potriviți dintre refugiații calificați și să le ofere oportunități de angajare adecvate în cadrul SAP, în țări precum România, Germania, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Polonia și Slovacia.

SAP a lansat o pagină dedicată online pentru a evidenția posturile vacante relevante pentru refugiații din Ucraina, pentru a răspunde tuturor întrebărilor, precum și pentru a oferi posibilitatea de înregistrare a interesului acestora fără a solicita încărcarea tuturor documentelor relevante.

Rolurile disponibile includ funcții de inginerie software, vânzări, pre-vânzare, consultanță și funcții de suport, cum ar fi HR și finanțe. Angajații pot lucra și în mod flexibil. Dacă sunt recrutați, angajații ucraineni care au fost nevoiți să se mute din cauza conflictului în curs vor beneficia și de suportul unui coleg ucrainean, sprijin pentru sănătate mintală, cursuri tehnice dedicate și de învățare limbi străine, pachete pentru îngrijirea copiilor (în unele țări) și opțiuni de plată în avans.

Retail jobs

„Angajații SAP din întreaga lume sunt întristați de criza umanitară din Ucraina și căutăm modalități de a ajuta. Mizăm pe faptul că unele dintre posturile noastre vacante vor fi potrivite pentru o parte dintre cei care fug în acest moment de tragedie. Făcând tot ce putem pentru a accelera procesul de recrutare, putem începe să oferim acestor oameni siguranță și sprijin, integrându-i în familia SAP”, a declarat Cawa Younosi, șejul proiectului și Global Head of People Experience în cadrul SAP.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri