SAP lansează un program special de recrutare și onboarding pentru refugiații din Ucraina. Inițiativa își propune să atragă, să identifice oamenii potriviți dintre refugiații calificați și să le ofere oportunități de angajare adecvate în cadrul SAP, în țări precum România, Germania, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Polonia și Slovacia.

SAP a lansat o pagină dedicată online pentru a evidenția posturile vacante relevante pentru refugiații din Ucraina, pentru a răspunde tuturor întrebărilor, precum și pentru a oferi posibilitatea de înregistrare a interesului acestora fără a solicita încărcarea tuturor documentelor relevante.

Rolurile disponibile includ funcții de inginerie software, vânzări, pre-vânzare, consultanță și funcții de suport, cum ar fi HR și finanțe. Angajații pot lucra și în mod flexibil. Dacă sunt recrutați, angajații ucraineni care au fost nevoiți să se mute din cauza conflictului în curs vor beneficia și de suportul unui coleg ucrainean, sprijin pentru sănătate mintală, cursuri tehnice dedicate și de învățare limbi străine, pachete pentru îngrijirea copiilor (în unele țări) și opțiuni de plată în avans.

„Angajații SAP din întreaga lume sunt întristați de criza umanitară din Ucraina și căutăm modalități de a ajuta. Mizăm pe faptul că unele dintre posturile noastre vacante vor fi potrivite pentru o parte dintre cei care fug în acest moment de tragedie. Făcând tot ce putem pentru a accelera procesul de recrutare, putem începe să oferim acestor oameni siguranță și sprijin, integrându-i în familia SAP”, a declarat Cawa Younosi, șejul proiectului și Global Head of People Experience în cadrul SAP.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri