Gabriel Ristoiu este, începând cu 1 august 2022, noul Director General Somaco Grup Prefabricate, succedându-i la conducere lui Sorin Miron, care a condus compania timp de șapte ani.

Gabriel Ristoiu, 54 ani, are o carieră de 20 ani în cadrul Grupului Holcim, după ce anterior acumulase experiență la Search Corporation și SCT București SA. Absolvent al Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Gabriel și-a completat studiile în universități de prestigiu, obținând două titluri de EMBA – unul în management și administrație, în cadrul Universității București și altul de management general și administrarea afacerilor, la Tiffin University. Gabriel va continua să coordoneze Divizia de Infrastructură din cadrul Holcim România și totodată va prelua conducerea activității Somaco Grup Prefabricate.

Consider că atât piața de zidărie cât și segmentul de infrastructură sunt în creștere în România, cu o perspectivă de viitor care prezintă multe oportunități pentru Somaco. Experiența și portofoliul de business pe care îl coordonez deja în cadrul Holcim ne permit să folosim sinergiile din Grup și să aducem valoare segmentului de infrastructură, poziționând Holcim ca un furnizor de soluții complete pentru infrastructură.

Gabriel Ristoiu, Director General Somaco Grup Prefabricate

Cu o cifră de afaceri de 66 milioane de euro în anul 2021, Somaco Grup Prefabricate este unul dintre cei mai mari producători de prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii, precum și al construcției centrelor comerciale, halelor logistice sau de producţie din țară.

Sursa foto: Somaco Grup Prefabricate

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri