Ubisoft România, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de jocuri internaționali, cu birouri și în România, aduce la cea de-a noua ediție East European Comic Con o noutate pe plan local: cei care își doresc să dea startul carierei lor în industria jocurilor video își pot pune la încercare skill-urile de Video Game Tester participând la două probe fulger. Dacă le trec cu brio, aceștia primesc confirmarea că sunt angajați, chiar în cadrul evenimentului. Totul se va întâmplă la standul Ubisoft.

Astfel, cei care își doresc o carieră în gaming pot obține în timp record un job entry-level, cu program hibrid, în cadrul evenimentului.

Două probe fulger pentru rolul de Video Game Tester îi așteaptă pe vizitatori la standul Ubisoft, dar și multe activități distractive.

Cei care au obținut deja diploma de bacalaureat și au cunoștințe bune de limba engleză pot obține în timp record un job entry-level, cu program hibrid, dacă vin la standul studioului de gaming și sunt selectați. Ei vor participa pe loc la două probe rapide pentru rolul de Video Game Tester: un scurt interviu cu doi specialiști din companie urmat de testarea atenției la detalii și a vitezei de reacție prin identificarea și raportarea bug-urilor dintr-un joc. În urma probelor, participanții vor afla până la finalul evenimentului dacă sunt sau nu angajați.

Ubisoft România pregătește și multe activități distractive care vor anima atmosfera la East European Comic Con. Vizitatorii își pot face poze alături de unul din personajele iconice Assassin’s Creed la cabina foto special amenajată și se pot juca ultimul titlul al seriei, Assassin’s Creed Valhalla, la colțul de gaming, care marchează și aniversarea de 15 ani a celebrei francize.

În acest an, East European Comic Con va avea loc la Romexpo între 26 și 28 august. Cei care își doresc să afle mai multe informații despre rolul de Video Game Tester, o pot face aici.

Sursa foto: Ubisoft

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri