Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România caută personal în Iași, pentru deschiderea unui nou restaurant de tip Drive-Thru. Prevăzut să fie inaugurat până la finalul anului 2022, restaurantul McDonald’s Iași Bucium este a patra locație McDonald’s din Iași și al doilea restaurant cu linie Drive din oraș. Noul restaurant va crea peste 60 de noi locuri de muncă.

Noul restaurant se deschide în cadrul Family Market Bucium, un proiect de retail de proximitate dezvoltat de compania Iulius, în Iași. Locația va include toate facilitățile unui restaurant McDonald’s Drive-Thru și le va oferi clienților acces la cele mai noi tehnologii, sistemul digital de comandă, acces la produsele lor preferate în restaurant, pe terasă, prin comandă pe linia de drive sau prin serviciul de delivery.

Suntem încântați să continuăm expansiunea rețelei McDonald’s în România, unul dintre pilonii strategiei noastre de dezvoltare. Odată cu lansarea Iași Bucium Drive-Thru, care va avea loc în ultimul trimestru al acestui an, vom atinge un nou prag: restaurantul cu numărul 94 la nivel național.

Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România

Cele peste 60 de locuri de muncă create pentru restaurantul Iași Bucium Drive-Thru vizează pozițiile: Crew member - lucrător comercial, Barista sau Guest Experience Leader - responsabil ospitalitate, și se adresează tuturor persoanelor cu vârsta peste 16 ani care își doresc să se alăture echipei McDonald’s.

Pachetul de beneficii include un program flexibil, sesiuni de training, inclusiv pentru deprinderea abilităților de management, oportunități de avansare rapidă și diferite tipuri de bonusuri și sporuri, printre care bonusuri de performanță, pentru ture de noapte și weekend sau pentru recomandări. Astfel, pentru o normă de 8 ore, un lucrător comercial poate primi până la 2.800 de lei net, în vreme ce pentru un Guest Experience Leader venitul poate ajunge până la 3.200 de lei net.

Toți cei interesați de o poziție în cadrul echipei McDonald’s Iași Bucium pot aplica pe site-ul companiei, în secțiunea de carieră https://mcdonalds.ro/cariera.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri