Cele mai căutate joburi în domeniul Business Process Outsourcing (BPO) sunt cele de reprezentant call center, specialist în suport tehnic, specialist accounts payable, analist achiziții și specialist în operațiuni de business, arată datele Undelucram.ro, comunitate online a angajaților din România.

Salariile medii aferente celor mai căutate cinci joburi în domeniul BPO sunt acestea:

  • Reprezentant call center / Call center representative: 2.740 de lei
  • Specialist suport tehnic / Technical support specialist: 6.120 de lei
  • Specialist accounts payable / Accounts payable specialist: 4.270 de lei
  • Analist achizitii/ Procurement analyst: 5.660 de lei
  • Specialist operațiuni de business / Business operations specialist: 6.010 de lei

În România, în luna august 2022, câştigul salarial mediu brut a fost 6348 lei, cu 57 lei (-0,9%) mai mic decât în luna iulie 2022. Câştigul salarial mediu net a fost 3933 lei, în scădere cu 42 lei (-1,1%) față de luna iulie 2022, arată datele furnizate de Institutul Național de Statistică (INS).

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri