Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM) angajează șapte fizicieni, chimiști și ingineri chimiști, pentru Serviciului Laborator Radioactivitate și Comparimentele Laborator Deșeuri și Laborator Zgomot și Vibrații, în vederea asigurării implementării proiectului PNRR „Componenta 3 – Managementul deșeurilor – Investiția 3.b Echipamente de monitorizare a calității aerului, radioactivității și zgomotului”, anunță instituția printr-un comunicat de presă.

Este vorba despre patru funcții de consilier superior, două funcții de consilier asistent și o funcție de referent superior de specialitate, care sunt distribuite în cadrul Serviciului Laborator Radioactivitate (un post de consilier asistent și un post de referent superior de specialitate), Compartimentului Laborator Deșeuri (trei posturi de consilier superior și un post de consilier asistent) și Compartimentului Laborator Zgomot și Vibrații (un post de consilier superior).

Vrei să fii la curent cu cele mai noi tendințe din piața muncii? Te invităm să urmărești evenimentul „HR 2.0: Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză” care va avea loc pe 23 februarie 2023. Te poți înscrie AICI, gratuit!

„Condiţiile generale și specifice de participare, bibliografia și atribuțiile prevăzute în fișa postului pentru fiecare din funcțiile publice de execuţie scoase la concurs au fost postate detaliat pe site-ul anpm.ro, la rubrica „Angajări”, astfel încât toți cei interesați să poată vedea dacă se încadrează la cerințele de concurs. Pentru că este vorba despre deservirea laboratoarelor de monitorizare, toți participanții trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniile fizică, chimie, inginerie chimică sau alte specialități cerute de lege. Pentru a avea grijă de mediu avem nevoie de specialiști și sperăm să se înscrie cât mai mulți doritori, până la 1 februarie 2023, când este data limită pentru depunerea dosarelor”, a declarat Președintele ANPM, Laurențiu Alexandru Păștinaru (foto).

angajari ANPM

Concursul de recrutare este organizat în temeiul Art. unic din OUG 80/2022, OUG nr.78/2022, H.G. nr. 611/2008 și OUG nr.57/2019, având în vedere derularea și implementarea proiectului de achiziție de echipamente pentru monitorizarea calității aerului, radioactivității și zgomotului, care vor contribui la îmbunătățirea monitorizării mediului.

Ce trebuie să faci ca să te angajezi la Agenția Națională pentru Protecția Mediului

Concursul pentru ocuparea unui post în cadrul ANPM va avea loc pe data de 13 februarie 2023. Iată condițiile de desfășurare a concursului:

  • Data maximă pentru depunerea dosarelor: 01.02.2023, la ANPM, corp clădire B, Splaiul Independenţei, nr. 294, sector 6, Bucureşti;
  • Selecţia dosarelor de concurs: 02.02.2023;
  • Data / ora / locul desfăşurării concursului:
  • proba scrisă: 13.02.2023 ora 10:00 / ANPM, corp clădire B, Splaiul Independenţei, nr. 294, sector 6, Bucureşti;
  • Data şi ora probei interviu se vor afişa împreună cu rezultatele la proba scrisă.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi tendințe din piața muncii? Te invităm să urmărești evenimentul „HR 2.0: Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză” care va avea loc pe 23 februarie 2023. Te poți înscrie AICI, gratuit!

Sursa foto: Agenția Națională pentru Protecția Mediului

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri