Idemia, companie care livrează soluții software de identificare biometrică, își dorește să recruteze peste 150 de noi angajați în 2023, în România.

https://ic.events/landing/bHArVQ==/hr-2-0-2023.html

Compania vrea să recruteze peste 150 de noi angajați în 2023 și are poziții deschise pentru ingineri IT, cu nivel entry-level, middle-level și senior. Profesioniști cu un spectru larg de abilități de dezvoltare software, baze de date, rețele, cloud, inginerie, informatică sau experiență echivalentă.

Există poziții deschise pentru experți în Java, Python, AI, DevOps, MLOps, AI/ML, Microservices, QA, kubernets, Biometrics, Criptography, Analytics, Systems, Smart devices, precum și Linux, Windows, Active Directory, Cybersecurity, Microsoft , Azure, Jenkins, Docker.

„Suntem o companie de tehnologie unică, care contribuie la o lume mai sigură. Alegând Idemia înseamnă să te alături unei companii unde vei putea să-ți dezvolți abilitățile și să te simți motivat și împlinit. Suntem mândri de realizările Idemia România din ultimii 17 ani și ne propunem să continuăm în această direcție, să ne transformăm într-un centru de excelență pe care grupul să poată conta în dezvoltarea viitoarelor proiecte digitale și de securitate” declară Mariana Tiu, Country Manager la Idemia.

Compania oferă mai multe oportunități pentru dezvoltatori software, ingineri de integrare, ingineri de testare, ingineri de securitate cibernetică, ingineri DevOps, ingineri de suport pentru aplicații, ingineri software pentru succesul clienților, administratori de sistem și rețea, analiști de securitate IT.

Sursa foto: Idemia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri