Hub-ul de dezvoltare software Coface Technologies are în plan să crească echipa de specialiști IT până la 200 de membri în decurs de patru ani.

Proiectele dezvoltate în cadrul Coface Technologies deservesc principalele linii de business ale grupului în operațiuni de contractare, facturare, informații de afaceri, dosare de daună. Echipa locală de ingineri software lucrează la dezvoltarea de aplicații pentru back-office utilizate în majoritatea celor 100 de țări unde Coface își desfășoară activitatea, direct sau prin parteneri. Proiectele vizează dezvoltarea de noi functionalități pentru back-office-ul Coface utilizând tehnologii și frameworks bazate pe Java și Angular asigurând totodată activități de tip ETL (Data Warehouse), DQA (Data Quality Assurance), analiză de business, QA (Software Quality Assurance).

“Coface Technologies a reușit să construiască o echipă stabilă și performantă într-un mediu profund concurențial păstrând un echilibru între muncă și viața personală. Suntem actori generatori ai modernizării stack-ului technologic, a proceselor și instrumentelor utilizate în dezvoltarea software-ului back-office Coface. În cei șase ani de când furnizăm software am atras talente care au implementat proiecte cu impact major în operațiunile grupului. Privind în viitorul apropiat, țintim extinderea echipei și continuarea proiectelor de dezvoltare de software pentru clienții interni”, a declarat Robert Lupoiu, Head of Development, Coface Technologies.

La Coface Technologies activează în prezent aproape 100 de specialiști. Media de experiență a angajaților din centrul de dezvoltare este de 4 ani în Coface și 10 ani de senioritate în domeniu. Un procentaj de 80% din echipa actuală de management (Team Leaders si arhitecți software) participă la derularea proiectelor Coface încă de la inaugurarea hub-ului în 2017.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri