Retelele de comert modern s-au extins, in 2007, cu 96 de noi magazine conducand la crearea unui numar important de locuri de munca. Astfel, Pentru urmatorii trei ani piata de retail va avea un potential de crestere de peste 100 de miliarde de euro.

Denumire job: Director Supermarket

Nivel cariera: Cei care isi doresc si candideaza pentru un astfel de job nivelul de experienta solicitat de majoritatea companiilor este de cel putin 3 ani.

Salariu: Salariul de pornire este in general de 2.000 de euro. Valoarea sa variaza in functie de numarul de salariati sau de responsabilitatile atribuite.

Studiile superioare sunt obligatorii.

Companiile solicita ca un candidat pentru pozitia de Director Supermarket pun in primul rand accent pe experienta dobandita in relatia cu clientii si in vanzari. In general, o experienta de minim 3 este solicitata.

In plus, un bun candidat pentru aceasta pozitie trebuie sa posede bune abilitati de management eficient al echipei, sa fie un bun lider, o persoana tenace dar si rezistent la stres.

Candidatul trebuie sa posede bune abilitati de operare PC, sa cunoasca la nivel avansat limba engleza. Cunoasterea oricarei alte limbi straine constituie un avantaj.

Beneficii extrasalariale: In afara unui salariu atractiv si oportunitatea de se dezvolta profesional, pachetul de beneficii extrasalariale oferit include in general si masina de serviciu.

Alte beneficii: Printre beneficiile oferite de companii se numara de asemenea telefon de serviciu si bonuri de masa.

Parcurs profesional: Oportunitatile de dezvoltare pentru un Director de Supermarket exista la nivelul oricarei companii internationale. Astfel, un bun Director de Supermarket va trebui sa se ocupe nu numai de conducerea echipei, cat si de planificarea si supervizarea activitatii magazinului, coordonarea realizarii planului de vanzari si a rulajelor de stoc, organizarea si urmarirea gestionarii in mod corect a stocurilor si a inventarelor, coordonarea activitatii legate de promotii.

Avantaje: Unul din principalele avantaje al acestui job il reprezinta dezvoltarea carierei si acumularea de noi cunostinte in sectorul de retail.

Dezavantaje: Printre principalele dezavantaje se numara programul incarcat, deplasari in tara, cat si o mare responsabilitate pentru toate actiunile desfasurate.

Companii de recrutare: www.ejobs.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Adecco: Coronavirus creează un efect de domino în industria auto
Setari Cookie-uri