25 Iulie 2011

Ce manageri si-au schimbat jobul: Top On the Move



Vezi ce manageri si-au schimbat jobul in ultima saptamana.

Un nou director general la Intesa Sanpaolo Bank

Ezio Salvai este, din aceasta luna, noul director general al Intesa Sanpaolo Bank Romania.

Salvai a fost in ultimii 3 ani presedinte al Consiliului de Administratie in Banka Koper (Slovenia). El si-a inceput experienta bancara inca din 1972, in cadrul Istituto Bancario Sanpaolo din Torino si a fost implicat in diverse functii executive, atat pe piata italiana, cat si pe cea internationala.

Adrian Tanase - sef al ING Investment Management Romania

Adrian Tanase, in varsta de 36 de ani, a fost manager de portofoliu in cadrul ING Investment Management Romania inca de la infiintarea companiei in 2008.

Noul sef al ING IM Romania lucreaza in cadrul ING Group din anul 2006, initial ca responsabil cu administrarea portofoliului de actiuni pentru ING Asigurari de Viata. Anterior, el a lucrat timp de opt ani pentru mai multe societati de administrare a investitiilor si societati de brokeraj, ca manager de portofoliu sau analist financiar.

Doi noi asociati manageri la NNDKP

Georgeta Harapcea, asociat senior si coordonatorul practicii de Concurenta si Roxana Ionescu, asociat senior si coordonatorul practicilor de Dreptul mediului si Protectia datelor, au fost promovate pe pozitia de asociat manager in cadrul casei de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP).


Avon are un nou director national de vanzari

Bogdan Muraru o inlocuieste in functie pe Andreea Moldovan, care va ocupa o pozitie regionala.

Muraru si-a inceput cariera in Avon in anul 1999 ca area sales manager. In 2002 a devenit division sales manager si ulterior regional sales manager.

Totalsoft isi ia director de vanzari de la Microsoft

Totalsoft, unul dintre cei mai mari producatori de software din Romania, detinut de fondul de investitii grec Global Finance, l-a recrutat pe Florian Ivan (33 de ani), fost partner strategy manager in cadrul Microsoft Romania in ultimii cinci ani.

Inainte de venirea la Totalsoft, managerul a lucrat timp de cinci ani in cadrul Microsoft Romania, unde a coordonat relatia companiei cu cei 4.000 de parteneri prin care producatorul de soft a isi deruleaza activitatea pe piata locala. De asemenea, intre septembrie 2000 si iulie 2006, a fost director de marketing in cadrul companiei de software Brilliant Business.




Citeste si