Adrian Tanase a fost numit in functia de director general al ING Investment Management Romania de la 1 iulie 2011.
Adrian Tanase, in varsta de 36 de ani, a fost manager de portofoliu in cadrul ING Investment Management Romania inca de la infiintarea companiei in 2008.

Noul sef al ING IM Romania lucreaza in cadrul ING Group din anul 2006, initial ca responsabil cu administrarea portofoliului de actiuni pentru ING Asigurari de Viata. Anterior, el a lucrat timp de opt ani pentru mai multe societati de administrare a investitiilor si societati de brokeraj, ca manager de portofoliu sau analist financiar.

“Ma bucur sa preiau conducerea echipei din Romania intr-un moment in care piata fondurilor mutuale romanesti da semne de revigorare. Impreuna cu echipa, imi doresc sa aducem ING IM in pozitia de lider al pietei de administrare a activelor din Romania si sa generam in continuare, atat pentru clientii retail cat si pentru cei institutionali, performante bune si cele mai potrivite solutii investitionale. Vreau, de asemenea, sa aducem o contributie importanta la imbunatatirea standardelor pietei locale de fonduri mutuale, la educarea publicului si, pe cat posibil, la dezvoltarea pietei de capital autohtone, de aceasta depinzand consistenta ofertei de fonduri mutuale romanesti in viitor”, sustine Adrian Tanase.

ING Investment Management este prezenta pe piata locala din ianuarie 2008. Activele totale sub administrare depasesc 500 milioane euro la 31 mai 2011.

Compania ofera partenerilor distribuitori si clientilor institutionali 25 de fonduri de investitii domiciliate in Luxemburg, care acopera principalele clase de active si strategii de investitii, doua dintre ele fiind administrate de echipa de specialisti din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri