Georgeta Harapcea, asociat senior si coordonatorul practicii de Concurenta si Roxana Ionescu, asociat senior si coordonatorul practicilor de Dreptul mediului si Protectia datelor, au fost promovate pe pozitia de asociat manager in cadrul casei de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) .
Echipa NNDKP a ajuns astfel la 17 parteneri si 103 avocati, carora li se adauga 28 de consultanti si 74 de angajati in departamentele administrative.

Georgeta Harapcea coordoneaza o echipa specializata implicata in proiecte din domeniul concurentei in sectoare precum telecomunicatii, constructii, bancar si alte servicii financiare, bunuri de consum, industria farmaceutica, media sau energie, avand o experienta in toate aspectele de drept european si roman al concurentei.

Printre clientii asistati se numara Alico, Berlin Chemie, Ford Romania, GDF Suez Energy Romania, Lafarge Romania, Microsoft Romania, PepsiCo, Raiffeisen Bank, Société Générale Asset Management, Strauss Romania, Unilever South Central Europe Romania, Vodafone Romania, Weatherford International Eastern Europe si Wrigley Romania.

Roxana Ionescu este recunoscuta pentru expertiza in doua domenii inovatoare de drept, dreptul mediului si protectia datelor. In dreptul mediului, ea si echipa pe care o coordoneaza asista clienti activi in domeniile minier, gaze naturale si petrol, energie, industria auto, a lemnului, componente auto, sticla si ciment in probleme complexe derivand din legislatia privind protectia mediului. Printre clientii asistati in domeniul protectiei datelor se numara Aon Romania, AT&T, Citibank, Eli Lilly, Herbalife, Lafarge, Microsoft, Nokia, Vodafone, Weatherford si Western Union.

Departamentul de practici emergente al firmei, din care fac parte cele trei arii (alaturi de dreptul muncii si proprietate intelectuala), a avut o pondere de 16% in cifra de afaceri a NNDKP in 2010, fiind printre practicile cel mai putin afectate de recesiune, se mai arata in comunicatul casei de avocatura.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri