Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunta o serie de promovari in randul partenerilor si asociatilor seniori. Astfel, Georgeta Dinu (Harapcea) (asociat manager si coordonatorul practicii de concurenta) si Roxana Ionescu (asociat manager si coordonatorul practicilor de dreptul mediului si protectia datelor) au fost promovate ca parteneri remunerati.

De asemenea, doi asociati seniori au fost promovati asociati manageri, iar patru asociati au devenit asociati seniori.

In urma acestor modificari, echipa NNDKP are 18 parteneri si 100 de avocati. Acestora li se adauga 28 de consultanti si 70 de angajati in departamentele administrative.

Georgeta Dinu (Harapcea) (foto sus) coordoneaza o echipa care asista companii locale si multinationale (precum Alico Asigurari, Alico Pensii, Arctic, Chevrolet Central and Eastern Europe Ltd, Danone PDPA, Ford Romania, GDF Suez Energy Romania, Lafarge Ciment Romania, Microsoft, Opel Southeast Europe LLC, PepsiCo, Philips Romania, Raiffeisen Bank, Ringier Romania, Romastru Trading, Rompetrol Downstream, Strauss Romania, Wrigley Romania) in investigatiile Consiliului Concurentei, contestarea in instanta a deciziilor autoritatii de concurenta si alte proiecte de concurenta si ajutor de stat.

Roxana Ionescu (foto dreapta) are experienta in consilierea clientilor (printre care Aon, Chartis, Deva Gold, Grupul EGGER, Eli Lilly, Eon Energie, ExxonMobil, Ford, Gamesa, Herbalife, ICE Clear Europe, Lafarge, Lidl, Mercuria Energy Trading, MasterCard, Microsoft, Monsanto, Nabucco, Nokia, Petrom, Romastru Trading, Grupul Rompetrol, Smithfield, Yahoo!) pe probleme ce tin de implementarea procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si autorizare, raspunderea pentru daune de mediu, dar si aspecte legate de prelucrarea si transferul datelor in strainatate.

Cei doi asociati manageri - Oana Partenie (litigii) si Valentin Voinescu (drept bancar si finantari) - au contribuit la dezvoltarea practicilor din care fac parte. Oana Partenie, care are si calitatea de mediator, a reprezentat cu succes clienti (precum Fondul Proprietatea, Otto Wolff, Unirea Shopping Center) in dosare complexe de litigii, iar Valentin Voinescu a consiliat diverse banci si institutii financiare locale si internationale (printre care BCR, ING, RBS, Unicredit, Volksbank) si companii internationale (precum Ford, GTC, Willbrook) pe probleme de drept bancar si finantari, oferind si numeroase training-uri in domeniu.

Noii asociati seniori - Alina Vizitiu (corporate si contracte), Georgeta Capatana (Tache) (litigii), Ovidiu Balaceanu (dreptul mediului si protectia datelor), Razvan Nanescu (litigii) - au dobandit de asemenea competente remarcabile in domeniile de drept in care s-au specializat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Impact plateste 880.000 euro pentru a stinge un litigiu