Trei avocati seniori din cadrul casei de avocatura Bostina si Asociatii promovati la statutul de avocati asociati.

Andrei Sarban, Andrei Vasilescu si Emilia Toader, avocati seniori in cadrul Casei de avocatura Bostina si Asociatii, au devenit recent avocati asociati.
Andrei Sarban are experienta in problematica solutionarii litigiilor comerciale si civile, peste care s-a suprapus in mod fericit experienta in domeniul societar, piata de capital, insolventa, negociere, arbitraj si mediere. Asistarea Comvex SA in cazul primei preluari ostile respinse, asistarea Comvex SA in negocierea contractului de prestare cu ArcelorMittal, asistarea si reprezentarea SIF 2 Moldova in diverse litigii de piata de capital precum si la prima incercare de lichidare volutara a unei societati de asigurare ce functiona pe piata romaneasca sunt doar cateva din reperele profesionale ale lui Andrei Sarban. Andrei Sarban este membru al Baroului Bucuresti din anul 1998.

Andrei Vasilescu are experienta indelungata in domeniul imobiliar si al achizitiilor publice. El a fost implicat in numeroase proiecte desfasurate pe intreg teritoriul tarii, a acordat consultanta si asistenta clientilor reprezentandu-le interesele atat in fata autoritatilor publice de orice fel, cat si in fata partenerilor contractuali.

In aceeasi masura, Andrei Vasilescu a acordat asistenta si consultanta autoritatilor publice in realizarea mai multor proiecte de utilitate publica, a redactat si a avizat contracte de vanzare-cumparare, contracte de schimb, contracte de inchiriere precum si numeroase alte acte necesare pentru desfasurarea in bune conditii fie a operatiunilor desfasurate de clientii nostri, fie a procedurilor administrative initiate de diverse companii nationale si autoritati publice.


Emilia Toader
a acordat asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti si arbitrale, inclusiv in fata Comisiei de Solutionare a Disputelor si Curtii de Arbitraj Comercial International –ICC Paris, in litigii de drept administrativ, drept comercial, drept civil, drept fiscal, dreptul muncii, achizitii publice si procedura insolventei, precum si in legatura cu procedurile de achizitie si contractele finantate in cadrul programelor de preaderare ISPA si PHARE si in cadrul fondurilor structurale reprezentand clienti precum Ministerul Finantelor Publice- Oficiul de Plati si Contractare PHARE, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Mediului si Padurilor – (in cadrul programelor AM POS MEDIU) etc.

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este lider pe piata de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in anul 2011 de 33,47 de milioane de euro si peste 130 de avocati si consultanti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
De 20 de ani in Romania: Interviu onest cu "un american romanizat"