Echipa Musat & Asociatii numara, astfel, 19 parteneri si peste 100 de avocati, consultanti fiscali si practicieni in restructurare si insolvente.

Mihai Popa are o vechime de 10 ani la Musat & Asociatii, perioada in care a acumulat expertiza in asistarea si consilierea clientilor in etapele reorganizarii si insolventei, inclusiv reorganizare judiciara si voluntara, proceduri de pre–insolventa, faliment si lichidare, valorificare active si/sau negocieri cu debitorii si creditorii.

Cosmin Libotean este membru al echipei de avocati Musat & Asociatii cu experienta profesionala de peste 12 ani. Aria sa de expertiza acopera litigii comerciale, contencios administrativ sau dispute privind achizitiile publice

Citeste si:

Razvan Stoicescu are o vechime in profesie de peste 11 ani, fiind specializat in Drept Bancar, Finantari, Piete de Capital si, de asemenea, in domeniul Telecom & IT.

Totodata, 5 avocati din cadrul firmei specializati in diferite arii de practica au fost promovati in pozitia de “Managing Associates”, acestia fiind Vlad Cordea (Energie & Resurse Naturale), Bogdan Mihai (Telecom, IT & Media), Bogdan Riti (Drept Societar / Fuziuni & Achizitii), Andrei Georgescu (Dreptul Concurentei si IP) si Liviu Viorel (Litigii civile si comerciale), in timp ce alti 8 avocati au fost promovati ca “Senior Associates”, respectiv Alina Tacea, Alina Solschi, Andra Mihalache, Ioana Doboaca, Iuliana Iacob, Alexandra Vijiiac, Iuliana Popa si Andreea Piturca.

Sursa foto: Shutterstock