Casa de avocatura Musat & Asociatii incepe anul cu promovarea a patru noi parteneri - Monia Dobrescu, Alina Elena Popescu, Ionut Bohalteanu si Iulian Popescu. Numarul partenerilor Musat & Asociatii ajunge astfel la un total de 16.
„Toti cei patru noi parteneri - Ionut, Iulian, Alina si Monia - provin din interiorul firmei, fiind avocati formati la «Scoala Musat & Asociatii», iar promovarea lor in pozitia de partener reprezinta o recunoastere a eforturilor, dedicarii si succeselor pe care le-au inregistrat de-a lungul timpului in proiecte in care au asistat clienti de referinta pentru portofoliul firmei, dar si pentru piata locala, in general”, a declarat Gheorghe Musat (foto), Senior Partner Musat & Asociatii.

Monia Dobrescu face parte din echipa Musat & Asociatii de peste 9 ani, fiind specializata in domeniul tranzactiilor imobiliare, finantarea de proiecte si drept bancar. A fost implicata in tranzactii complexe derulate de companii nationale si internationale, pentru care a coordonat activitatea de due-diligence, intocmirea si negocierea documentelor specifice necesare in diferitele stadii ale implementarii proiectelor, acordarea de asistenta juridica in legatura cu finantarea acestor proiecte.

Alina Popescu are o vechime de 8 ani la Musat & Asociatii, perioada in care a reprezentat clienti in finalizarea unor tranzactii internationale de fuziuni si achizitii, joint-ventures, contracte comerciale internationale, precum si in proceduri de arbitraj intern si international. In plus, este specializata si in drept comunitar, acordand consultanta de specialitate unui portofoliu semnificativ de clienti cu referire la aplicarea reglementarilor UE pe teritoriul tarii noastre.

Ionut Bohalteanu, avocat si consultant fiscal, este membru al firmei din anul 2004, fiind unul dintre coordonatorii departamentului de taxe din cadrul Musat & Asociatii. Pe parcursul carierei sale a acordat consultanta juridica si fiscala pentru companii nationale si internationale in proiecte complexe de fiscalitate cu privire la structurarea tranzactiilor in vederea optimizarii fiscale, consultanta in legatura cu efectele fiscale referitoare la ajutorul de stat, impozitul pe profit, TVA si aspecte de taxe vamale pentru clienti precum Monsanto, SAB Miller, Enel SpA, Delhaize, etc.

Iulian Popescu s-a alaturat casei de avocatura Musat & Asociatii in urma cu 8 ani, fiind specializat in asistenta si reprezentare juridica in proiecte de achizitii publice, parteneriate public-private si concesiuni. De asemenea, detine experienta in probleme de dreptul mediului, resurselor naturale (minerit, petrol si gaze), fiind in acelasi timp implicat in litigii comerciale complexe si arbitraje internationale, dar si in proiecte de accesare a fondurilor europene.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri