Musat&Asociatii are patru noi parteneri

Casa de avocatura Musat&Asociatii si-a modificat structura de conducere prin promovarea a patru noi parteneri - Madalina Berechet, Madalin Enache, Iulian Iosif si Razvan Graure, fosti managing associates in cadrul firmei.

Totodata, Razvan Graure a fost promovat in pozitia de co-head al departamentului de Taxe si Fiscalitate, iar Madalin Enache co-head al practicii de Drept Penal al Afacerilor. Astfel, in prezent echipa Musat&Asociatii este formata din 20 parteneri si peste 100 de avocati si alti practicieni.

Madalina Berechet are o experienta de zece ani in domeniul litigiilor civile si comerciale, perioada in care a reprezentat numeroase companii multinationale in cauze aflate pe rolul instantelor romane, cat si europene. Aria sa de expertiza include servicii de asistenta juridica si reprezentare pentru mari companii comerciale in domeniile constructiilor, drept imobiliar, bancar, energie si utilitati publice in toate tipurile de dispute, printre care litigii comerciale, fiscale, dar si contencios administrativ si litigii privind reorganizarea judiciara si falimentul.

La randul sau, Madalin Enache detine experienta in dreptul penal al afacerilor, reprezentand in diverse proceduri penale, numeroase companii sau oameni de afaceri, in domeniile IT si telecomunicatii, financiar-bancar, farmaceutic, piete de capital, imobiliare, constructii, energie si utilitati publice.

Iulian Iosif, avocat si practician in insolventa, are o experienta de zece ani in cadrul Musat&Asociatii, perioada in care a reprezentat un portofoliu de clienti cu privire la toate aspectele legale in etapa de pre-insolventa si prevenire-deschidere a procedurii de insolventa sau faliment, inclusiv lichidari judiciare si voluntare.

Citeste si:
Platforma online BIANO și-a crescut numărul de parteneri în...
Motorul de căutare online...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

De asemenea, Razvan Graure are o experienta de 12 ani in domeniul taxelor si fiscalitatii, fiind specializat intr-o gama de servicii precum structurarea tranzactiilor in vederea optimizarii fiscale, rambursari de TVA, identificarea potentialelor arii de risc fiscal si implementarea unor solutii de minimizare a riscurilor, acoperind industrii precum FMCG, retail, automotive si energie.

Musat&Asociatii este una dintre primele case de avocatura infiintate in Romania, dupa 1990. Compania ofera servicii de asistenta juridica si consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri